Αυτοβελονισμός και άλλες μέθοδοι αυτοθεραπείας

Αυτοβελονισμός και άλλες μέθοδοι αυτοθεραπείας
Μη διαθέσιμο προς πώληση
Περιγραφή

Το βιβλίο προσπαθεί να βοηθήσει τον αναγνώστη να αυτοθεραπευτεί μέσω της εκμάθησης του αυτοβελονισμού (υπάρχει και βίντεο διάρκειας μίας ώρας) και οδηγιών για χαλάρωση, διατροφή, υδροθεραπεία, βοτανοθεραπεία, άσκηση, ύπνο, γεωενέργεια και οργανοσυσσωρευτή.

Ένα βιβλίο τόσο απλά γραμμένο ώστε να είναι οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και από οποιονδήποτε άμεσα εφαρμόσιμο ακόμα και χωρίς να έχετε βελόνες.

Έχετε άγχος μαζί με κούραση και αυπνία; Βάλτε βελόνα στο σημείο ανάμεσα από τα φρύδια, αποκαλείται τρίτο μάτι ή δόξα πατρί και το βλέπετε ως σημείο Extra 1 στην εικόνα 6 της σελίδας 79 (το βλέπετε και στο dvd) ή κάντε μασάζ του σημείου με ήπιες και αργές κυκλικές κινήσεις. Ταυτόχρονα κάντε γρήγορες κινήσεις των ματιών προς όλες τις κατευθύνσεις και μετά πιείτε κάποιο χαλαρωτικό τσάϊ όπως matricaria chamomilla, tilia eurorea, hypericum perforatum, melissa officinalis, origanum majorana, thymus vulgaris ανάλογα με τη μυϊκή δοκιμασία επιλογής τροφών-ουσιών, σελ. 24.

Αν φοβάστε τις βελόνες χρησιμοποιείστε τις οδηγίες του βιβλίου τοποθετώντας στα σημεία βελονισμού αυτοκόλλητα μαγνητάκια.

Αν νομίζετε ότι δεν θα καταφέρετε να βρείτε τα σημεία μην προβληματίζεστε γιατί το βιβλίο συνοδεύεται από αναλυτικό βίντεο επίδειξης τρόπου εύρεσης των σημείων και μπορείτε διαβάζοντας τις οδηγίες του βιβλίου, να εφαρμόσετε τον πιο απλό, αλλά αποτελεσματικό βελονισμό, βάζοντας μία βελόνα ακριβώς στο σημείο που πονάτε.

Βοηθείστε τον εαυτό σας, τη στιγμή που το έχετε ανάγκη, με απλές, ανέξοδες και χωρίς παρενέργειες μεθόδους.

Η γνώση της αυτοθεραπείας σημαίνει ευτυχία, κατακτήστε την...

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.