ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΑΜΑΤΑ ΤΟΥ BACH

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΑΜΑΤΑ ΤΟΥ BACH
Τιμή από
11,00 €
13,36 €
Εξοικονομείς 17%
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα μιας μακράς πορείας κλινικής δουλειάς, έρευνας και σύνθεσης Αποτελεί σημαντικό βοήθημα για ιατρούς, θεραπευτές, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσιοθεραπευτές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να διευρύνει τον ορίζοντα της Γνώσης του Αληθινού Εαυτού του, να βελτιώσει την Υγεία του, την επικοινωνία, τις σχέσεις και ποιότητα της ζωής του.

Η Ανθοθεραπεία είναι μία Συμπληρωματική θεραπεία στην Ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών, βελτιώνει τη συνειδητή συμμετοχή των ανθρώπων στην φροντίδα της υγείας τους, την Αυτοθεραπεία τους και την Αυτογνωσία τους. Περιγράφονται σε βάθος τα 38 ανθοϊάματα Bach που αντιστοιχούν σε αρνητικές καταστάσεις, διαθέσεις του ΝΟΥ και της ψυχής του ανθρώπου, ώστε να μπορεί εύκολα ο αναγνώστης να αναγνωρίζει ποιά είναι τα κατάλληλα ιάματα για τον ίδιο και τους άλλους.

Αναλύονται τα πιθανά αίτια και δίνονται συμπληρωματικά υποστηρικτικά μέτρα για να βελτιωθεί η Ψυχική ηρεμία, Αρμονία σωματική και νοητική υγεία στον θεραπευόμενο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
11,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.