Αρχιτεκτονική, οργάνωση και προγραμματισμός μικροϋπολογιστών

Αρχιτεκτονική, οργάνωση και προγραμματισμός μικροϋπολογιστών
Τιμή από
16,00 €
42,92 €
Εξοικονομείς 62% 🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Ο χώρος των μικροϋπολογιστών και γενικότερα της μικροηλεκτρονικής έχει εμφανίσει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης τις τελευταίες δεκαετίες.

Επιδόσεις, που αποτελούν πραγματικότητα σήμερα, αποτελούν πολύ σύντομα παρελθόν. Νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα, με επιδόσεις καλύτερες σε μικρό χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της προηγούμενης μορφής τους.

Μακροχρόνια πρόβλεψη της εξέλιξης στο χώρο αυτόν είναι αδύνατη. Οποιαδήποτε σχετική προσπάθεια, που εκτείνεται σε βάθος χρόνου, μπορεί μεν να χαρακτηρισθεί σαν γενναία, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει και την επιβεβαίωσή της.

Ωστόσο οι ανάγκες της εκπαίδευσης, αλλά και οι ανάγκες για μία σύντομη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, υποχρεώνουν από καιρό σε καιρό την ανάληψη μιας προσπάθειας στατικής απεικόνισης της πραγματικότητας. Έτσι δικαιολογείται η έκδοση του βιβλίου αυτού.

Πρόθεση είναι να αποδοθούν κάποιες βασικές έννοιες, να γίνει γνωριμία με βασικές βαθμίδες του μικροϋπολογιστικού συστήματος και να αναλυθεί η λειτουργία κοινών περιφερειακών διατάξεων. Πιστεύεται ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει, ώστε να γίνεται κατανοητή μια νέα δυνατότητα, ένας νέος τρόπος λειτουργίας ή μία νέα παρουσία βαθμίδας ή διάταξης.

[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
16,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Ουσιαστικά σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα και Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Κρήτη
Υπόλοιπες αγγελίες
29,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηλιούπολη, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.