Αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και υπηρεσιών Γ΄ λυκείου

Αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και υπηρεσιών Γ΄ λυκείου
Τιμή από
5,00 €
14,84 €
Εξοικονομείς 66% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το παρόν βοήθημα έχει σκοπό να συμβάλλει, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, στη διδασκαλία του μαθήματος "Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών" και στην επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις.

Έχει γραφτεί από καθηγητές με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πλούσια συγγραφική εμπειρία. Γραμμένο με κέφι και ενθουσιασμό, προϊόν επίπονης προσπάθειας και οργανωμένης ερευνητικής εργασίας, φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα όρια ενός απλού βοηθήματος και να εισαγάγει πρωτότυπες εμπνεύσεις, διανοητικά ερεθίσματα και καινοτόμα στοιχεία.

Η διάρθρωση του βιβλίου αυτού είναι η ακόλουθη:

1. Η θεωρία παρουσιάζεται με τον πιο ολοκληρωμένο -από μεθοδολογική άποψη- τρόπο (διαγράμματα, απεικονίσεις, σχέδια μαθήματος, εντοπισμό κύριων σημείων, σύντομες περιλήψεις).

2. Γίνεται διεξοδική ανάλυση της ύλης, με ερωτήσεις σύντομης απάντησης, ανάπτυξης, σωστού-λάθους, πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχισης. Επίσης υπάρχουν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου.

3. Βασική καινοτομία του βιβλίου είναι:

α) Η παράθεση ενός μεγάλου αριθμού παραδειγμάτων, ανά ενότητα, από την ελληνική και τη διεθνή πραγματικότητα.

β) Η παρουσίαση, στο τέλος κάθε ενότητας, θεμάτων προς συζήτηση, με σκοπό την περαιτέρω εμβάθυνση και εξάσκηση των μαθητών, κατά το πρότυπο των "Case studies".

4. Το βιβλίο διανθίζεται από μεγάλο αριθμό διαγωνισμάτων, σύμφωνα με το πρότυπο των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ανά ενότητα ή κεφάλαιο, καθώς και επαναληπτικών εφ" όλης της ύλης διαγωνισμάτων.

5. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων που δόθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια (2000-2003), για να μπορεί ο μαθητής να προσαρμόζεται στο πνεύμα και τις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
5,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
8,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.