Αρχαιο-υλικά

Αρχαιο-υλικά
Τιμή από
40,00 €
51,94 €
Εξοικονομείς 22% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 6 metabookers
Περιγραφή

Το παρόν συλλογικό πόνημα, επιμέλειας των Ι. Λυριτζή και Ν. Ζαχαριά, αναφέρεται στις επιστήμες της αρχαιομετρίας και της αρχαιολογικής έρευνας, και γενικότερα στο ευρύτατο πεδίο της αρχαιογνωσίας, και απευθύνεται σε φοιτητές, μεταπτυχιακούς και νέους ερευνητές, τμημάτων αρχαιολογίας καθώς και σε αυτούς των τμημάτων επιστήμης των υλικών.

"Σε μια "αρχαιολογική εποχή" η οποία συχνά δίκαια θεωρεί ότι τα υλικά κατάλοιπα μέσα από τους περιορισμούς που σημαδεύουν την ανεύρεσή τους, το πολύπλευρο αποδεικτικό φορτίο που επωμίζονται αλλά και τις ερμηνευτικές ιδεολογικές δεσμεύσεις που τα συνοδεύουν, είναι η ευλογία αλλά ταυτόχρονα και η τροχοπέδη της ερμηνείας του παρελθόντος, το βιβλίο μετατρέπει τις αναλυτικές προσεγγίσεις διεπιστημονικής αρχαιολογικής έρευνας που υπάρχουν από απλά ενδιαφέρουσες και εγκυκλοπαιδικές σε αφετηρία για γόνιμο προβληματισμό".

(Ν. Ευστρατίου, Α.Π.Θ.)

"Γνωρίζοντας την έλλειψη σχετικής ελληνικής βιβλιογραφίας καθώς και τις αντικειμενικές δυσκολίες τέτοιων εγχειρημάτων, το πόνημα αυτό οκτώ κεφαλαίων, 22 συνοδικά υποκεφαλαίων στις θεματικές των υλικών που απαντώνται στην αρχαιολογική έρευνα, γραμμένων από καταξιωμένους δασκάλους και ερευνητές, μπορώ να πω ότι δικαιώνει τις προσδοκίες των επιμελητών του, και ξεκινά με την έκδοσή του να χαράζει τη δική του πορεία στα ελληνικά γράμματα".

(Καθ. Τ. Μοροπούλου, Ε.Μ.Π.)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
40,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.