Αριθμητικά συστήματα και ψηφιακά κυκλώματα

Αριθμητικά συστήματα και ψηφιακά κυκλώματα
Τιμή από
18,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Σκοπός του βιβλίου είναι να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των φοιτητών των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, στο αντίστοιχης ύλης μάθημα:

Στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου μελετώνται αναλυτικά τα κύρια αριθμητικά συστήματα, η μεθοδολογία για τη μετατροπή μεταξύ των αριθμητικών συστημάτων και αναλύονται οι τρόποι εκτέλεσης των πράξεων, τόσο με κλασικές περιπτώσεις αριθμητικών συστημάτων όσο και με παράσταση κινητής υποδιαστολής.

Στα επόμενα κεφάλαια του βιβλίου αναλύονται λεπτομερώς: Τα συνδυαστικά κυκλώματα με τη χρήση της άλγεβρας Boole, καθώς και θέματα που αφορούν στην ανάλυση και στη σύνθεση λογικών κυκλωμάτων με τη βοήθεια λογικών συναρτήσεων καθώς και οι τρόποι απλοποίησης τους. Στο πέμπτο κεφάλαιο δίδονται διάφορα κυκλώματα προσαρμογής καθώς και κυκλώματα για μετατροπές από αναλογικά σε ψηφιακά και αντιστρόφως.

Στο έκτο κεφάλαιο παρουσιάζεται αναλυτικά ο τρόπος μελέτης και σχεδιασμού κάθε λογικής συνάρτησης χρησιμοποιώντας τεχνικές ΡLΑ, ΡΡΟΜ, ΡΑL.

Τέλος, στο κεφάλαιο 7 γίνεται αναφορά στην εξέλιξη των λογικών κυκλωμάτων και το γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης της τεχνολογίας σε μίκρο και νάνο διαστάσεις. Δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στις μνήμες και στη κατασκευή και λειτουργία της Αριθμητικής και Λογικής Μονάδας (ΑLU).

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
18,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηλιούπολη, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
20,00 € Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις. --- Το εξώφυλλο είναι άθικ... Περισσότερα
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.