Αρβανίτες

Αρβανίτες
Τιμή από
4,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 2 metabookers
Περιγραφή

Δεν κλείνουμε τα μάτια στο πολύχρωμο μωσαϊκό της ελληνικής παράδοσης και τιμούμε την ιστορία μας. Δεν φοβόμαστε να πούμε την άποψή μας, αλλά είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας. Θα θέλαμε να μπορούμε να μιλήσουμε όλα τα γλωσσικά ιδιώματα που συναντάμε στην Ελλάδας, να μάθουμε βλάχικα, τσακώνικα, αρβανίτικα, ποντιακά, να καταφέρουμε να πλουτίσουμε το λεξιλόγιό μας, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Με αυτόν τον στόχο ξεκινήσαμε τη σειρά βιβλίων "Ρίζες Ελλήνων-Ανθρωπογεωγραφία της Ελλάδας". Για να ανοίξουμε ένα παράθυρο στη γνώση και να ασχοληθούμε με την καταγωγή μας... χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Με πάθος γιατί πάνω απ` όλα είμαστε Έλληνες.

Το πέμπτο βιβλίο της σειράς είναι αφιερωμένο στους Αρβανίτες και είμαστε σίγουροι ότι αν αρχίσετε να διαβάζετε προσεκτικά και να κοιτάτε τις φωτογραφίες θα ανακαλύψετε ένα κομμάτι της Ελλάδας που δεν προβάλλεται, δεν εκφράζεται, αλλά παραμένει σιωπηλά ενσωματωμένο... με τη μέθοδο της ώσμωσης όπως πετυχημένα ανέφερε κάποια στιγμή ο συγγραφέας του βιβλίου Αντώνιος Δικαίος.

Το παράθυρο είναι ανοικτό. Χωρίς φόβο μπορείτε να κοιτάξετε κι εσείς μέσα, ανακαλύπτοντας ένα ακόμα κομμάτι "ρίζας" της μεγάλης φυλής των Ελλήνων.

Γιάννης Ντρενογιάννης

Νοέμβριος 2009

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
8,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αρτέμιδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
4,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.