Αποσύνθεση

Αποσύνθεση
Τιμή από
7,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

1537. Η Αγγλία ζει στους εκρηκτικούς ρυθμούς της επανάστασης, βιώνοντας αλλαγές που όμοιές τους έχει να δει από τις αρχές του 11ου αιώνα. H χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με απάνθρωπους καινούριους νόμους, στημένες δίκες και το μεγαλύτερο δίκτυο πληροφοριοδοτών στην ιστορία της. Η κατάληξη δεν μπορεί να είναι άλλη από τη διάλυση: την ολοκληρωτική και οριστική αποσύνθεση.

Στο μοναστήρι του Σκάρνσι, στις ακτές του Σάσεξ, η κατάσταση έχει πλέον τεθεί εκτός ελέγχου. Ένας αξιωματούχος βρίσκεται δολοφονημένος. Παράλληλα συμβαίνουν μια σειρά από βέβηλα και καταχθόνια γεγονότα.

Ο Μάθιου Σάρντλεϊκ, δικηγόρος και ένθερμος υποστηρικτής της Μεταρρύθμισης, φτάνει με εντολή του Τόμας Κρόμγουελ σ’ αυτό το άντρο της διαφθοράς, συνοδευόμενος από τον έμπιστο βοηθό του, τον Μαρκ. Καθήκον του είναι να αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα μυστηριώδη γεγονότα στο Σκάρνσι. Πολύ σύντομα, όμως, οι έρευνές του θα τον οδηγήσουν στην αμφισβήτηση των πάντων, ακόμα και των αξιών που με πάθος αγνού ιδεαλιστή συνήθιζε να πιστεύει...

Ένα εντυπωσιακό μυθιστόρημα... Παρασύρει τον αναγνώστη λες κι οι εικόνες, οι φωνές, η ίδια η οσμή αυτής της ταραγμένης εποχής αναδύονται από κάθε σελίδα. Ένα από τα καλύτερα βιβλία μυστηρίου των τελευταίων χρόνων.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
7,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με Χέρι με χέρι.
Κηφισιά, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.