Ανώτερα μαθηματικά

Ανώτερα μαθηματικά
Τιμή:
21,00 €
31,80 €
Εξοικονομείς 33% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η σειρά με τον τίτλο "Ανώτερα Μαθηματικά", που αποτελείται από τρεις τόμους, γράφηκε για να προσφέρει σε Μαθηματικούς και μη Μαθηματικούς, μια αξιόπιστη και σχετικά συνοπτική παρουσίαση βασικών θεμάτων των Μαθηματικών, και κυρίως της Μαθηματικής Ανάλυσης.

Τα θέματα που αναπτύσσονται αφορούν την Άλγεβρα, την Αναλυτική Γεωμετρία, τις Ακολουθίες και Σειρές πραγματικών αριθμών, το Διαφορικό και Ολοκληρωτικό Λογισμό συναρτήσεων μιας ή περισσοτέρων μεταβλητών, τη Διανυσματική Ανάλυση, τις Σειρές Fourier, τις Μιγαδικές Συναρτήσεις, τις Διαφορικές Εξισώσεις και τις Εξισώσεις Διαφορών.

Η παρουσίαση αυτών των θεμάτων γίνεται με απλό, κατανοητό και πρακτικό τρόπο, χωρίς όμως να βλάπτεται η μαθηματική αυστηρότητα.

Ο τρίτος τόμος αποτελείται από τέσσερα κεφάλαια.

Στο ένατο κεφάλαιο περιέχονται στοιχεία της διανυσματικής ανάλυσης, καθώς επίσης και στοιχεία από τις σειρές Fourier. Στο δέκατο κεφάλαιο αναπτύσσονται τα βασικά θέματα των μιγαδικών συναρτήσεων, στο ενδέκατο κεφάλαιο περιέχονται οι διαφορικές και στο δωδέκατο κεφάλαιο αναφέρονται θέματα εξισώσεων.

Σε κάθε κεφάλαιο υπάρχουν ασκήσεις με τις απαντήσεις τους.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
21,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Αμπελοκηποι, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.