Αντιπαραβολική ανάλυση

Αντιπαραβολική ανάλυση
Τιμή από
10,00 €
19,78 €
Εξοικονομείς 49% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Η "Αντιπαραβολική ανάλυση" υπήρξε από τις πλέον διορατικές θεωρίες μάθησης ξένης/δεύτερης γλώσσας, κυρίως κατά το ότι έστρεψε το ενδιαφέρον των επιστημόνων της εφαρμοσμένης γλωσσολογίας στον σημαντικότατο ρόλο της μητρικής γλώσσας, η οποία είναι δυνατόν να λειτουργεί ανασταλτικά, εφόσον ο διδασκόμενος την χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς στην προσπάθειά του να προσπελάσει το νέο γλωσσικό σύστημα.

Στην επιτυχή προσπάθειά του να αποδώσει όσο το δυνατόν πληρέστερα την εικόνα του συγκεκριμένου χώρου, ο Carl James αναφέρεται στο γενικό χώρο της γλωσσολογίας και της ψυχολογίας. Διερευνάται επίσης η συγγένεια του κλάδου με άλλους παρεμφερείς, όπως η μετάφραση και η διγλωσσία. Αναπτύσσονται λεπτομερώς οι επιμέρους προβληματισμοί και προτείνονται παιδαγωγικές λύσεις.

Σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο στην επιχειρηματολογία του συγγραφέα κατέχουν τα εκτενή παραδείγματα από αρκετές ξένες γλώσσες τις οποίες γνωρίζει σε βάθος. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως στους καθηγητές ξένων γλωσσών αλλά και στους φοιτητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, της εφαρμοσμένης γλωσσολογίας.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
10,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Υπάρχει υπογράμμιση
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.