Ανίχνευση ψεύδους

Ανίχνευση ψεύδους
Τιμή:
10,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε μάς λένε ψέματα συνεχώς… Σύμφωνα με έγκυρες έρευνες, κατά μέσο όρο ακούμε περίπου διακόσια ψέματα την ημέρα! Δεν είναι απαραίτητο, όμως, να μένουμε με σταυρωμένα χέρια.

Το βιβλίο αυτό σάς εκπαιδεύει στην ανάγνωση των εκφράσεων του προσώπου, σας μυεί σε έξυπνες «ανακριτικές» τεχνικές και σας παρουσιάζει τα πορίσματα των σημαντικότερων ερευνών με αντικείμενο το ψέμα και τις αποτελεσματικότερες τεχνικές για την αντιμετώπισή του –αυτές που χρησιμοποιούνται στις υπηρεσίες πληροφοριών, στις αστυνομικές σχολές και στα πανεπιστήμια.

Γραμμένο ειδικά για τους ηγέτες επιχειρήσεων, η Ανίχνευση ψεύδους σάς δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε αυτές τις πολύτιμες γνώσεις σε διοικητικά συμβούλια και συσκέψεις επιχειρήσεων, σε συνεντεύξεις για πρόσληψη προσωπικού, σε νομικές διαδικασίες και σε εμπορικές διαπραγματεύσεις.

Μεταξύ άλλων, θα μάθετε τα παρακάτω μυστικά της επικοινωνίας:

  • Ποια έκφραση του προσώπου θα πρέπει να σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας συναναστροφές.
  • Ποιες είναι οι δέκα ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στους άλλους για να σας αποκαλύψουν τα πάντα.
  • Ποια είναι τα πέντε βήματα για να εντοπίζετε τα ψέματα που λέγονται σε όλες σχεδόν τις σημαντικές διαπραγματεύσεις.
  • Πώς θα δημιουργήσετε έναν κύκλο συμβούλων οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία σας.

Η Πάμελα Μέγιερ είναι ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Simpatico Networks, μιας επιτυχημένης εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργεί και διαχειρίζεται πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές MBA στο Harvard και έχει λάβει εκτεταμένη εκπαίδευση στη χρήση οπτικών ενδείξεων και ψυχολογικών μεθόδων για την αναγνώριση της απάτης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.liespotting.com.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
10,00 € Σαν καινούριο
Με ζελατίνα. 6992041793
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.