Ανατομία

Ανατομία
Τιμή από
68,00 €
97,90 €
Εξοικονομείς 30% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 3 metabookers
Περιγραφή

Σε κάθε κεφάλαιο περιγράφεται λεπτομερώς κάθε περιοχή του ανθρώπινου σώματος, συνοψίζονται οι λειτουργίες των ανατομικών δομών και στοιχείων, η σχέση τους με τα υπόλοιπα όργανα του σώματος, και τονίζονται τα βασικά χαρακτηριστικά:

-Η τοπογραφική ανατομία περιγράφει τις ζωτικές δομές που απαιτούνται για την κατανόηση της ανατομίας, και επισημαίνει τις συναφείς και απαραίτητες κλινικές πληροφορίες που απαιτούνται για την κατανόηση και διεύρυνση της γνώσης των φοιτητών.

-Η επιφανειακή ανατομία βοηθά στο συσχετισμό και την κατανόηση των ανατομικών σχέσεων των εξωτερικών ορατών χαρακτηριστικών με τα εσωτερικά όργανα και δομές.

-Οι κλινικές περιπτώσεις και ερωτήσεις υπογραμμίζουν την αξία και την εφαρμογή των ανατομικών γνώσεων στην καθημερινή κλινική πράξη και επιτρέπουν στους φοιτητές να αυτοεξετάζονται. Οι συναφείς κλινικές καταστάσεις απεικονίζονται σε χαρακτηριστικές ακτινολογικές εικόνες.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα το βιβλίο αυτό να αποτελεί σήμερα το κορυφαίο σύγγραμμα αναφοράς, το πληρέστερο και πιο αξιόπιστο διδακτικό εργαλείο, αλλά και ένα ακόμα πολύτιμο κομμάτι στο μοναδικής αξίας κληροδότημα, της Ανατομίας του Gray"s. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
68,00 € Σαν καινούριο
Είναι αχρησιμοποίητο. Πωλείται λόγο αλλαγής σχολής.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Τριανδρία, Κεντρική Μακεδονία
150,00 € Σαν καινούριο
πωλειται βιβλιο crazy αντομια στα ελληνικα αχρησιμοποιητο εντελος δεκτος ο καθε ελενχος
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.