Ανατομία

Ανατομία
Τιμή από
70,00 €
258,78 €
Εξοικονομείς 72% 🔥🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Σε κάθε κεφάλαιο περιγράφεται λεπτομερώς κάθε περιοχή του ανθρώπινου σώματος, συνοψίζονται οι λειτουργίες των ανατομικών δομών και στοιχείων, η σχέση τους με τα υπόλοιπα όργανα του σώματος, και τονίζονται τα βασικά χαρακτηριστικά:

-Η τοπογραφική ανατομία περιγράφει τις ζωτικές δομές που απαιτούνται για την κατανόηση της ανατομίας, και επισημαίνει τις συναφείς και απαραίτητες κλινικές πληροφορίες που απαιτούνται για την κατανόηση και διεύρυνση της γνώσης των φοιτητών.

-Η επιφανειακή ανατομία βοηθά στο συσχετισμό και την κατανόηση των ανατομικών σχέσεων των εξωτερικών ορατών χαρακτηριστικών με τα εσωτερικά όργανα και δομές.

-Οι κλινικές περιπτώσεις και ερωτήσεις υπογραμμίζουν την αξία και την εφαρμογή των ανατομικών γνώσεων στην καθημερινή κλινική πράξη και επιτρέπουν στους φοιτητές να αυτοεξετάζονται. Οι συναφείς κλινικές καταστάσεις απεικονίζονται σε χαρακτηριστικές ακτινολογικές εικόνες.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα το βιβλίο αυτό να αποτελεί σήμερα το κορυφαίο σύγγραμμα αναφοράς, το πληρέστερο και πιο αξιόπιστο διδακτικό εργαλείο, αλλά και ένα ακόμα πολύτιμο κομμάτι στο μοναδικής αξίας κληροδότημα, της Ανατομίας του Gray"s. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
70,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Σε 3 σελίδες έχω υπογραμμίσει με στυλό. Κατά τ' άλλα είναι άθικτο και αχρησιμοποίητο το βιβλίο.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
100,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Λαμία, Στερεά Ελλάδα
120,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.