Ανάλυση Επενδύσεων και Διαχείριση Χαρτοφυλακιου

Ανάλυση Επενδύσεων και Διαχείριση Χαρτοφυλακιου
Τιμή από
30,00 €
81,01 €
Εξοικονομείς 62% 🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις και οι επενδυτές τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται από την αυξημένη και έντονη μεταβλητότητα των τιμών όλων των χρηματοπιστωτικών προϊόντων. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν συντελέσει η παγκοσμιοποίηση των αγορών η άνευ προηγούμενου ύπαρξη και ελευθερία κίνησης επενδυτικών και κερδοσκοπικών κεφαλαίων παγκοσμίως και η συνεχώς αυξανόμενη απαίτηση των επενδυτών για υψηλότερες αποδόσεις. Σε αυτό το σύνθετο και δυναμικό περιβάλλον η διαδικασία της επαγγελματικής διαχείρισης κεφαλαίων έρχεται να γίνει ακόμα πιο πολύπλοκη με την δημιουργία συνεχώς, νέων εξειδικευμένων και συνθετικών προϊόντων, απόρροια της χρηματοοικονομικής μηχανικής.

Στην νέα αυτή πραγματικότητα τα στελέχη των επιχειρήσεων, οι χρηματοοικονομικοί αναλυτές, οι διαχειριστές κεφαλαίων και οι υποψήφιοι επενδυτές για να μπορέσουν να επιβιώσουν θα πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζουν την διαδικασία της ανάλυσης των επενδύσεων και της διαχείρισης των χαρτοφυλακίων.

Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος των επενδύσεων έχει λάβει μεγάλη προσοχή από ακαδημαϊκούς ερευνητές που ενδιαφέρονται για την κατανόηση ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την μέτρηση του κινδύνου, τη σχέση μεταξύ κινδύνου και απόδοσης, την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων, την αποτελεσματικότητα των χρηματοπιστωτικών αγορών, την σημασία της κατανομής κεφαλαίων, την αποτίμηση των χρηματοοικονομικών παράγωγων, ο ρόλος των παραγώγων στη διαχείριση χαρτοφυλακίου και η αξιολόγηση των διάφορων επενδυτικών στρατηγικών.

Η επιστημονική έρευνα έχει δώσει πολύτιμες γνώσεις σε αυτά τα ζητήματα και, ακόμα πιο σημαντικό, έχει διαμορφώσει την πρακτική της διαχείρισης των επενδύσεων. Το παρόν σύγγραμμα, που αποδίδεται για πρώτη φορά στα ελληνικά, παρουσιάζει με κατανοητό τρόπο τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα τόσο από θεωρητικής όσο και από πρακτικής άποψης, παρουσιάζοντας συνεκτικά και με πρακτικό τρόπο τα σημαντικότερα συμπεράσματα των ακαδημαϊκών ερευνών και την επίπτωση που έχουν στην διαμόρφωση της διαδικασίας των επενδύσεων.

Δεν είναι τυχαίο ότι πρωτοπόροι της σύγχρονης χρηματοοικονομικής διοίκησης και των επενδύσεων όπως ο Harry Markowitz, ο William Sharpe, ο James Tobin, ο Merton Miller, ο Robert Merton και ο Myron Scholes συνέχισαν να γίνονται Νομπελίστες στα Οικονομικά. Οι ιδέες τους που έχουν φέρει την επανάσταση στην πρακτική διαχείρισης επενδύσεων στη Wall Street και αλλού έχουν καταστεί σημαντικές και σε άλλες κεφαλαιαγορές σε παγκόσμιο επίπεδο που δεν έχουν τα χαρακτηριστικά των ανεπτυγμένων αγορών.

Το βιβλίο «Ανάλυση Επενδύσεων και η Διαχείριση Χαρτοφυλακίων» παρέχει μια περιήγηση στον λεγόμενο «περίπλοκο» κόσμο των επενδύσεων και επιδιώκει να βελτιώσει τις ικανότητές σας στη διαχείριση επενδύσεων.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Frank K. Reilly Keith C. Brown
  • Εκδόσεις: Broken Hill
  • Έτος: 2018
  • ISBN-13: 9789925563081
  • ISBN-10: 9925563089
  • Κατηγορίες: Οικονομικά
  • Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 81,01 €
Με γνωστά μεταφορικά
30,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Το βιβλίο είναι ολοκαίνουριο και καθόλου χρησιμοποιημένο.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Eurobank και Revolut.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηλιούπολη, Αττική
35,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πάρος, Νότιο Αιγαίο
60,00 € Σαν καινούριο
ΑΘΙΧΤΟ
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Περιστέρι, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
45,00 € Σαν καινούριο
Ολοκαίνουριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Αθήνα, Αττική
50,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Λαρισα, Θεσσαλία
65,00 € Σαν καινούριο
Άψογη κατάσταση! Αχρησιμοποιητο!
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Σέρρες, Κεντρική Μακεδονία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.