Ανακυκλώνω πιάτα και αυγοθήκες

Ανακυκλώνω πιάτα και αυγοθήκες
Τιμή από
7,50 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Μέσα στο σπίτι, στην καθημερινή μας ζωή, ένα σωρό πολύτιμα υλικά συχνά καταλήγουν στα σκουπίδια. Κι όμως, πολλά απ` αυτά τα υλικά μπορούμε να τα ανακυκλώσουμε, εξοικονομώντας έτσι χρήματα που διαφορετικά θα ξοδεύαμε για να αγοράσουμε καινούργια υλικά, αλλά και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τι μπορεί να κάνει κάποιος με τα χάρτινα πιάτα που περίσσεψαν από το πάρτι ή τις αυγοθήκες; Είναι κρίμα να πεταχτούν. Μια καλή ιδέα είναι να τα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε όμορφες και αστείες κατασκευές. Συγκεντρώνοντάς τα, θα βρείτε την ευκαιρία να μιλήσετε στα παιδιά για τη σημασία της ανακύκλωσης. Κι έπειτα θα δημιουργήσετε μοναδικά στολίδια και καθημερινά αντικείμενα, που θα κερδίσουν το θαυμασμό όλων.
Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς μπορείτε με λίγες απλές κινήσεις και μερικά χρώματα να μετατρέψετε τα χάρτινα πιάτα και τις αυγοθήκες σε πολύχρωμα ζώα, έξυπνα παιχνίδια, πρωτότυπα διακοσμητικά, ακόμα και σε στολές για αποκριάτικα πάρτι. Και επειδή οι φιγούρες είναι τόσο εύκολο να δουλευτούν τα παιδιά θα διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο - όχι μόνο κατασκευάζοντας, αλλά και παίζοντας. Καλή διασκέδαση!

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
7,50 € Σαν καινούριο
Άριστη καάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Πληρωμή με Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ελασσονα, Θεσσαλία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.