Αναισθησιολογία και εντατική θεραπεία

Αναισθησιολογία και εντατική θεραπεία

Σκοπός της συγγραφής αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιαστούν οι κλασσικές γνώσεις αλλά και οι σύγχρονες εξελίξεις στα πεδία της αναισθησιολογίας και εντατικής θεραπείας, με απλό και κατανοητό τρόπο.

Το παρόν βιβλίο είναι προϊόν της συνεργασίας πολλών αναγνωρισμένων και καταξιωμένων αναισθησιολόγων και εντατικολόγων ιατρών.

Στη θεματολογία του περιλαμβάνονται γνώσεις της φυσιολογίας, της φαρμακολογίας, της φαρμακοδυναμικής/φαρμακοκινητικής, της βιοϊατρικής τεχνολογίας, της προεγχειρητικής προετοιμασίας και διεγχειρητικής αντιμετώπισης του ασθενούς, της χορήγησης αναισθησίας σε ειδικές καταστάσεις, της ανάνηψης, των κρίσιμων καταστάσεων στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) και της εντατικής θεραπείας βαρέως πασχόντων ασθενών. Εικόνες και πίνακες περιλαμβάνονται στο βιβλίο με σκοπό την διευκόλυνση της μελέτης και κατανόησης των επί μέρους θεμάτων. Ως επιμελητής της έκδοσης πιστεύω ότι στο βιβλίο αυτό ο μάχιμος και φτασμένος λειτουργός της υγείας, αλλά και ο σημερινός φοιτητής και αυριανός γιατρός, θα έχει τη δυνατότητα ανεύρεσης όλων των θεμάτων που άπτονται της αναισθησιολογίας και της εντατικής θεραπείας.

Δημήτριος Βασιλάκος

Συγγραφείς: Αικατερίνη Αμανίτη, Κωστούλα Αρβανίτη, Ελένη Αργυριάδου, Ελένη Βόλακλη, Ελένη Γκέκα, Μαρία-Αμαλία Γκιάλα, Βασίλης Γροσομανίδης, Ολυμπία Θωμαρέϊς, Απόστολος Καμπαρούδης, Κωνσταντίνος Καρακούλας, Ελένη Μουλούδη, Βασίλης Ουραήλογλου, Μαρία Γιαννάκου-Πεφτουλίδου, Χρύσα Πουρζιτάκη, Χαρίσιος Σκούρτης, Ματθαίος Τσαγκούριας, Γεωργία Τσαούση, Βαρβάρα Φυντανίδου, Κυριαζής Χατζηνικολάου

Περισσότερα
Συγγραφέας: Δημήτρης Βασιλάκος
Έτος: 2012
ISBN-13: 9789606894459
ISBN-10: 9606894452
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 106,80 €
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Καλή κατάσταση
ελαφρά σημειωμένο αλλά σε καλή κατάσταση --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Γιάννης
1
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Εξοικονομείς
81,80 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
25,00 €
από 106,80 €
Καλή κατάσταση
Σημειωμένο: με φωσφορούχο στο κεφάλαιο των φαρμάκων, με μολύβι στα 8 πρώτα κεφάλαια. Το υπόλοιπο βιβλίο είναι άθικτο. Σκληροδετο εξώφυλλο. Ογκώδες και βαρύ βιβλίο. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Vox Veritas
5
Πληρωμή με PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Εξοικονομείς
71,80 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 100 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
35,00 €
από 106,80 €
Σαν καινούριο
απολύτως άθικτο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Christos
71
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Γενική Ταχυδρομική
Χαϊδάρι, Αττική
Εξοικονομείς
66,80 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 60 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
40,00 €
από 106,80 €
Υπόλοιπες αγγελίες
Σαν καινούριο
Αχρησιμοποίητο μέσα στη ζελατίνα --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
metabooker
31
Πληρωμή με PayPal και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Σταυρουπολη, Κεντρική Μακεδονία
Εξοικονομείς
66,80 €
40,00 €
από 106,80 €
Σαν καινούριο
Άμεσα διαθέσιμο. Το βιβλίο είναι ολοκαίνουριο με την προστατευτική ζελατίνα του. Το εξώφυλλο είναι σκληρό, άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις. Δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Πέννυ Φλώρου
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Visa και Mastercard
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή
Ελευθεριο, Κεντρική Μακεδονία
Εξοικονομείς
61,80 €
45,00 €
από 106,80 €