ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Τιμή από
11,00 €
16,02 €
Εξοικονομείς 31% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Σκοπός του βιβλίου είναι η κάλυψη θεμάτων που σχετίζονται με την αναδιάρθρωση επιχειρηματικών δανείων και επιχειρήσεων.

Στη τρέχουσα οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει επιχειρήσεις, νοικοκυριά και το κράτος, η ανάγκη αναδιάρθρωσης επιχειρηματικών δανείων και αναδιοργάνωσης των επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά επείγουσα και επιτακτική. Η θεματολογία του βιβλίου απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και όχι μόνο σε όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα καθώς και σε όλους όσους εμπλέκονται στην αναδιάρθρωση δανείων και επιχειρήσεων, όπως σύμβουλους επιχειρήσεων, τραπεζικούς υπαλλήλους, πελάτες και πιστωτές επιχειρήσεων.

Στα πρώτα τρία κεφάλαια του βιβλίου εξετάζονται οι μορφές τραπεζικών χρηματοδοτήσεων και ιδιαίτερα ο βραχυπρόθεσμος και ο μακροπρόθεσμος δανεισμός καθώς και οι εγγυητικές επιστολές.

Στο τέταρτο κεφάλαιο παρουσιάζεται η μελέτη της ICAP HELLAS για τις Ελληνικές επιχειρήσεις στα χρόνια της κρίσης 2008-2014 ενώ στο πέμπτο κεφάλαιο περιγράφεται ο αρχικός και ο αναθεωρημένος Κώδικας Δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος. Στο έκτο κεφάλαιο αποτυπώνονται ειδικά θέματα που σχετίζονται κυρίως με τις χρηματοδοτήσεις ενώ στα επόμενα τρία κεφάλαια (7ο, 8ο και 9ο) παρουσιάζονται τα διαθέσιμα μέσα που έχει μια επιχείρηση για την αναδιοργάνωσή της όπως είναι οι προϋπολογισμοί, το επιχειρηματικό σχέδιο και ο επιχειρηματικός καμβάς. Στο δέκατο κεφάλαιο παρουσιάζονται οι λόγοι αποτυχίας μιας επιχείρησης καθώς και οι στρατηγικές αναστροφής, με το άμεσο σχέδιο διάσωσης.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τις Εκδόσεις Σάκκουλα (Αθήνα - Θεσσαλονίκη), που με τιμούν για μια ακόμα φορά αναλαμβάνοντας την έκδοση του παρόντος. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
11,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.