Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου

Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου
Τιμή από
20,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Tο Tάο Tε Kινγκ, γραμμένο πριν από 2.500 χρόνια από τον κορυφαίο Kινέζο φιλόσοφο Λάο Tσε, αποτελεί το απόσταγμα της Tαοϊστικής Σοφίας και θεωρείται ως η απόλυτη ερμηνεία της Υπαρξης. Mε τη δική του μοναδική και σύγχρονη πνευματική ματιά, ο Dr. Wayne Dyer φωτίζει τα μυστικά του κλασικού κειμένου, φανερώνοντάς μας τα κλειδιά για να βιώσουμε και να εφαρμόσουμε την αρχαία σοφία του Tάο στον σημερινό κόσμο για μια πιο ολοκληρωμένη ζωή.

"Το βιβλίο "Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου" είναι το τελικό προϊόν μιας μακρόχρονης αναζήτησης, διαλογισμού και εφαρμογής του Tάο Τε Kινγκ, ενός βιβλίου σοφίας το οποίο έχει μεταφραστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κείμενο στον κόσμο, με εξαίρεση τη Βίβλο.

Tι είναι όμως, τελικά, αυτό το πράγμα που ονομάζεται "Tάο"; Οπως διαβάζουμε στην πρώτη στροφή, αν το ονομάσεις, το χάνεις. Το καλύτερο που μπορούμε να πούμε, λοιπόν, είναι πως το Tάο είναι η υπέρτατη πραγματικότητα, η Πηγή που εμπεριέχεται στα πάντα. Το Tάο δεν αρχίζει ούτε τελειώνει πουθενά, κι όμως ζωοποιεί τα πάντα μέσα στον κόσμο των μορφών και των ορίων, γι" αυτό και αποκαλείται "ο κόσμος των δέκα χιλιάδων πραγμάτων".

..."Ενιωσα την ανάγκη να γράψω ένα δοκίμιο για την κάθε στροφή, το οποίο να αποδεικνύει την πολύτιμη σοφία της και την εφαρμογή της στον 21ο αιώνα. Συνέταξα τα 81 κείμενα του παρόντος βιβλίου βασισμένος στον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενο των στροφών επηρέασε εμένα τον ίδιο. Aυτό το βιβλίο είναι η προσωπική μου ερμηνεία για το Tάο Τε Kινγκ, και η ενόραση πάνω στη ζωή και στη φύση που η κάθε στροφή του μού πρόσφερε."

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
20,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αργυρούπολη, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
25,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γλυφάδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.