Αληλογραφεία με τον Κόστα

Αληλογραφεία με τον Κόστα
Τιμή από
4,00 €
8,60 €
Εξοικονομείς 53% 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Η "Αληλογραφεία με τον Κόστα" κυκλοφόρησε το 1964. Την εποχή εκείνη ο Κόστας ήταν περιχαρής και αισιόδοξος, επειδή ο αντίπαλός του Γ. Παπανδρέου είχε διακηρύξει ότι θέλει "ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΝ" κι όχι συνεργασία με την ΕΔΑ.

Η δεύτερη έκδοση έγινε το 1986 σε μια εποχή που ο Α. Παπανδρέου ήθελε "ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΝ" και καμμίαν συνεργασίαν με τα δύο ΚΚ. πλην κάποιου ελαφρού διαλόγου, ώστε συζήτησις να γίνεται.

Η τωρινή έκδοση της "Αληλογραφείας" (1996) γίνεται σε μια εποχή που "ο Θεός να βάλει το χέρι του". Περίεργες συμπτώσεις εν μέσω μιας τριακονταετίας. Για όσους γεννήθηκαν το 1960 και μετά, το βιβλίο ίσως φανεί ακατανόητο. Για τους γεροντότερους, έχω την γνώμη ότι είναι μάλλον χρήσιμο.

Συνήθως στα βιβλία τσέπης, στο πίσω μέρος του εξωφύλλου βάζουν κάποια περίληψη του περιεχομένου, ώστε να δελεασθεί ο βιαστικός αναγνώστης και να παρακινηθεί να το αγοράσει. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλα τα βιβλία. Π.χ. Στα "Γράμματα προς τη Ραχήλ" τι περίληψη να βάλεις; Το βιβλίο ήταν ερωτικό. Την ίδια πάνω-κάτω δυσκολία αντιμετωπίσαμε κι εμείς. Το βιβλίο είναι Πολιτικό και φυσικά δεν έχει "υπόθεση". Κάθε αποσπασματική περικοπή θα μπέρδευε περισσότερο τον μελλοντικό αγοραστή και αναγνώστη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
4,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Χέρι με χέρι και Γενική Ταχυδρομική.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.