Αξιολόγηση Ορθοπαιδικών Προβλημάτων

Αξιολόγηση Ορθοπαιδικών Προβλημάτων
Τιμή από
100,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ένας πλήρης οδηγός για την επιλογή διαγνωστικών εξετάσεων που οδηγούν στην ακριβή εκτίμηση του μυοσκελετικού συστήματος. Το βιβλίο αυτό καλύπτει τα πάντα, από την ανατομία έως την κλινική εφαρμογή. Τα θέματα περιλαμβάνουν τις αρχές αξιολόγησης, για όλες τις περιφερικές και σπονδυλικές αρθρώσεις, συμπεριλαμβανομένων της κεφαλής και του προσώπου, της βάδισης, της στάσης του σώματος, της πρωτοβάθμιας φροντίδας, των ακρωτηριασμών και της αξιολόγησης έκτακτης ανάγκης.
 
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
 
 
• ΝΕΕΣ! Eνημερωμένες πληροφορίες σε όλα τα κεφάλαια, με νέες φωτογραφίες, γραμμικά σχέδια, κουτιά σημαντικών πληροφοριών και πίνακες.

• ΝΕΟ! Χρήση εικόνων για τις ειδικές δοκιμασίες που συμπληρώνονται με πίνακες.

• 2400 έγχρωμες εικόνες απεικονίζουν βασικές έννοιες μαζί με τις τεχνικές αξιολόγησης και ειδικές δοκιμασίες .

• Οι μελέτες περιπτώσεων βασίζονται σε πραγματικά σενάρια ώστε να βοηθήσουν τον αναγνώστη να αναπτύξει δεξιότητες σχετικά με την αξιολόγηση και διάγνωση.

• Η Σύνοψη της αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο χρησιμεύει στην ανασκόπηση των σταδίων που ακολουθούνται κατά την αξιολόγηση.

• Τα δεδομένα ταχείας αναφοράς περιλαμβάνουν εκατοντάδες πλαίσια περιλήψεων, πλαίσια με κόκκινη σημαία και κίτρινη σημαία, πίνακες διαφορικής διάγνωσης, πίνακες μυών και νεύρων και ταξινόμηση, πίνακες φυσιολογικών τιμών και πίνακες ταξινόμησης.

• Σε συνδυασμό με άλλα βιβλία στη σειρά Μυοσκελετικής Αποκαταστάσεων – Παθολογία και παρέμβαση, τα επιστημονικά θεμέλια και τις αρχές της πρακτικής και τα θέματα αθλητισμού και αθλητισμού – το βιβλίο αυτό παρέχει στον κλινικό τις γνώσεις και το υπόβαθρο που είναι απαραίτητες για την εκτίμηση και αντιμετώπιση των μυοσκελετικών παθήσεων.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
100,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
καθολου χρησιμοποιημενο σε αριστη κατασταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 115€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Μεταμόρφωση.Κουκουβάουνες, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.