333 Ασκήσεις Βιολογίας Γενικής παιδείας Γ Λυκείου

333 Ασκήσεις Βιολογίας Γενικής παιδείας Γ Λυκείου
Μη διαθέσιμο προς πώληση
Περιγραφή

Η σημαντικότερη προϋπόθεση για να γράψεις άριστα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας είναι:

• Πάρα πολύ καλή γνώση της θεωρίας του σχολικού βιβλίου. Αυτό απαιτεί συνεχείς επαναλήψεις, ώστε να κατανοήσεις πλήρως όλες τις έννοιες.

Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου περιλαμβάνει έξι μέρη, που το καθένα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες σελίδες του σχολικού βιβλίου. Καθένα από τα έξι μέρη διαρθρώνεται ως εξής:

• Στην αρχή υπάρχουν οι «Επισημάνσεις στη Θεωρία», όπου επισημαίνονται λεπτομέρειες της θεωρίας και αποσαφηνίζονται σημαντικές έννοιες.

• Ακολουθούν οι «Ασκήσεις». Αν διαβάσεις πολύ προσεκτικά τις λυμένες, θα καταλάβεις τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να σκέφτεσαι στα θέματα που θα συναντήσεις στις εξετάσεις σου. Οι λυμένες ασκήσεις συνοδεύονται από μια σειρά παρόμοιων ασκήσεων που πρέπει να λύσεις εσύ.

• Στη συνέχεια υπάρχουν οι «Ερωτήσεις Αντικειμενικού Τύπου», στις οποίες περιλαμβάνονται ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, συμπλήρωσης κενών, σωστού-λάθους και αντιστοίχισης.

• Τέλος, υπάρχουν τα «Θέματα Εξετάσεων», στα οποία περιλαμβάνονται όλα τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων που αναφέρονται στο συγκεκριμένο μέρος της ύλης, από το 2000 μέχρι σήμερα (θέματα ημερησίων και εσπερινών λυκείων, «κανονικών» και επαναληπτικών εξετάσεων).

Οι λύσεις όλων των Ασκήσεων και όλων των Θεμάτων Εξετάσεων βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.