1661, την εποχή του Λουδοβίκου 14ου

1661, την εποχή του Λουδοβίκου 14ου
Τιμή:
6,00 €
6,30 €
Εξοικονομείς 4%
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Παρίσι, 1661: Λίγος χρόνος ζωής απομένει στον πανίσχυρο καρδινάλιο Μαζαρίνο, πρωθυπουργό της Γαλλίας και νονό του Λουδοβίκου 14ου. Ο Κολμπέρ, έμπιστος του καρδινάλιου, και ο Νικολά Φουκέ, υπουργός των οικονομικών και φλογερός εραστής των τεχνών, αντιμάχονται για τη διαδοχή του.
Την ίδια εποχή, ο νεαρός Γκαμπριέλ, γραμματέας του Μολιέρου, γίνεται τυχαία κάτοχος απόρρητων εγγράφων υψίστης σημασίας για το κράτος και την Εκκλησία. Η ζωή του από δω και στο εξής βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο. Τα έγγραφα αυτά, που κρύβουν ένα μυστικό χιλίων και πλέον ετών, ικανό να αλλάξει τη ροή της ιστορίας, επιδιώκουν με κάθε μέσο να αποκτήσουν κάποια οργάνωση φανατικών καθολικών, μια αδελφότητα που ευαγγελίζεται τη νέα τάξη και ο ραδιούργος Κολμπέρ. Έτσι ξεκινάει μια δραματική αναζήτηση, από το Παρίσι στο Λονδίνο και από το Λούβρο στο Βο λε Βικόντ, στη διάρκεια της οποίας ο Λουδοβίκος 14ος ανδρώνεται και ωριμάζει, προοιωνίζοντας τον μελλοντικό βασιλιά Ήλιο.
Πολιτικές δολοπλοκίες, συνωμοσίες, πάθη και παράνομοι έρωτες, σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Λαφοντέν, ο Περό, ο Μολιέρος και ο ντ` Αρτανιάν, αλλά και αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα, για την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστηρίου, σ` ένα ιστορικό μυθιστόρημα που ζωντανεύει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μιας ξεχωριστής εποχής.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
6,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αρτέμιδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.