Κατηγορίες    Λογοτεχνία    Παγκόσμια λογοτεχνία    1661, την εποχή του Λουδοβίκου 14ου
1661, την εποχή του Λουδοβίκου 14ου

1661, την εποχή του Λουδοβίκου 14ου

Λεπτομέρειες
6,00 € 6,50 € 2 Διαθέσιμο
6,30 €

Εξοικονομείς 4%

Κατάσταση: Σαν καινούριο
Εμφάνισε
2 αγγελίες

Παρίσι, 1661: Λίγος χρόνος ζωής απομένει στον πανίσχυρο καρδινάλιο Μαζαρίνο, πρωθυπουργό της Γαλλίας και νονό του Λουδοβίκου 14ου. Ο Κολμπέρ, έμπιστος του καρδινάλιου, και ο Νικολά Φουκέ, υπουργός των οικονομικών και φλογερός εραστής των τεχνών, αντιμάχονται για τη διαδοχή του.
Την ίδια εποχή, ο νεαρός Γκαμπριέλ, γραμματέας του Μολιέρου, γίνεται τυχαία κάτοχος απόρρητων εγγράφων υψίστης σημασίας για το κράτος και την Εκκλησία. Η ζωή του από δω και στο εξής βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο. Τα έγγραφα αυτά, που κρύβουν ένα μυστικό χιλίων και πλέον ετών, ικανό να αλλάξει τη ροή της ιστορίας, επιδιώκουν με κάθε μέσο να αποκτήσουν κάποια οργάνωση φανατικών καθολικών, μια αδελφότητα που ευαγγελίζεται τη νέα τάξη και ο ραδιούργος Κολμπέρ. Έτσι ξεκινάει μια δραματική αναζήτηση, από το Παρίσι στο Λονδίνο και από το Λούβρο στο Βο λε Βικόντ, στη διάρκεια της οποίας ο Λουδοβίκος 14ος ανδρώνεται και ωριμάζει, προοιωνίζοντας τον μελλοντικό βασιλιά Ήλιο.
Πολιτικές δολοπλοκίες, συνωμοσίες, πάθη και παράνομοι έρωτες, σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Λαφοντέν, ο Περό, ο Μολιέρος και ο ντ` Αρτανιάν, αλλά και αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα, για την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστηρίου, σ` ένα ιστορικό μυθιστόρημα που ζωντανεύει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μιας ξεχωριστής εποχής.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αγγελίες

1661, την εποχή του Λουδοβίκου 14ου
6,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Παράδοση με:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι Όροι παράδοσης
Πληρωμή με:
Πειραιώς
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
1661, την εποχή του Λουδοβίκου 14ου
6,50 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Παράδοση με:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι ΕΛΤΑ Αντικαταβολή
Πληρωμή με:
Πειραιώς

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Βοήθησε τους άλλους αναγνώστες γράφοντας την αξιολόγησή σου
Αξιολόγησε το βιβλίο