29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Καταχώρηση αγγελίας βιβλίου βάσει τίτλου

Ο νέος τρόπος καταχώρησης αγγελίας βιβλίου φέρνει μία νέα εποχή στο metabook.

Ο πρώτος στόχος μας στο metabook είναι η απλότητα. Δεν περνάει μέρα που να μη σκεφτόμαστε πώς θα κάνουμε πιο εύκολη τη χρήση της πλατφόρμας. Τώρα πλέον μπορείς να καταχωρήσεις μία νέα αγγελία με βάση τον τίτλο του βιβλίου.

Τι είχαμε μέχρι τώρα

Κωδικός ISBN
Κωδικός ISBN

Από την πρώτη μέρα του metabook μπορούσες να καταχωρήσεις την αγγελία ενός βιβλίου με την βοήθεια του ISBN. To ISBN είναι ο διεθνής κωδικός ενός βιβλίου ο οποίος βρίσκεται συνήθως στο οπισθόφυλλο. Είναι ένας μοναδικός αριθμός ο οποίος έχει να κάνει με την έκδοση ενός τίτλου βιβλίου. Δηλαδή δύο βιβλία με τον ίδιο ISBN είναι ακριβώς τα ίδια.

Πληκτρολογώντας στην πρώτη οθόνη της καταχώρησης τον κωδικό αυτό, το metabook άμεσα σου δείχνει ποιό βιβλίο είναι αυτό ώστε να μη χρειάζεται να καταχωρήσεις τα επί μέρους στοιχεία του.

Ποιος ήταν ο περιορισμός της αναζήτησης με ISBN;

Το ISBN είναι ο ταχύτερος τρόπος καταχώρησης μίας αγγελίας βιβλίου στο metabook. Όμως υπάρχουν -παλαιά κυρίως- βιβλία τα οποία δεν έχουν ISBN. Σε αυτήν την περίπτωση μέχρι χθες έπρεπε να καταχωρήσεις όλα τα στοιχεία της αγγελίας του βιβλίου. Αυτό τώρα άλλαξε.

Καταχώρηση αγγελίας με βάση τον τίτλο

Aναζήτηση βιβλίου στην καταχώρηση νέας αγγελίας.
Aναζήτηση βιβλίου στην καταχώρηση νέας αγγελίας.

Πλέον μπορείς να καταχωρήσεις μία νέα αγγελία βιβλίου ψάχνοντας για τον τίτλο του. Το metabook θα ψάξει στη βάση δεδομένων του και θα σου προτείνει τα πιο σχετικά με την αναζήτησή σου βιβλία. Επιλέγοντας από αυτά το βιβλίο που πουλάς θα μπορείς να προχωρήσεις στην καταχώρηση χωρίς να χρειάζεται να βάλεις εσύ τα υπόλοιπα στοιχεία του βιβλίου.

Αν το βιβλίο δεν βρεθεί, θα πρέπει να κάνεις την καταχώρηση της αγγελίας μόνος σου. Όμως η βάση του metabook εμπλουτίζεται συνεχώς. Όσο ο καιρός περνάει οι "αυτόματες καταχωρήσεις" θα σε διευκολύνουν και θα σου γλιτώνουν χρόνο.

Πως σου φαίνεται αυτή η βελτίωση;

Διάλεξε τώρα ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη σου και δοκίμασε να βάλεις μία νέα αγγελία πώλησης για αυτό. Αφού κάνεις την καταχώρηση περιμένουμε το σχόλιό σου για αυτή τη βελτίωση, στη σελίδα μας στο facebook!