28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Βελτίωση στο σύστημα των αξιολογήσεων

Οι αξιολογήσεις είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους πωλητές αλλά και τους αγοραστές. Με αυτές μπορείς να χτίσεις ένα αξιόπιστο προφίλ στο metabook.

Λάβαμε από εσάς, σημαντικές παρατηρήσεις και σχόλια για βελτιώσεις και τις ενσωματώσαμε στην πλατφόρμα.

Απάντηση σε αξιολόγηση

Απάντηση σε αξιολόγηση
Απάντηση σε αξιολόγηση

Πλέον μπορείς να απαντήσεις σε μία αξιολόγηση που έλαβες. Είτε αυτή είναι θετική και θες να ευχαριστήσεις, είτε αρνητική και θες να υποστηρίξεις τη θέση σου. τώρα μπορείς να απαντήσεις σε μία αξιολόγηση και η απάντησή σου θα φαίνεται δημόσια κάτω από την αρχική αξιολόγηση.

Οι αξιολογήσεις πλέον είναι επώνυμες

Πλέον στο προφίλ ενός χρήστη, φαίνεται ποιο μέλος του metabook έκανε την αξιολόγηση, όπως επίσης φαίνονται και οι δικές του αξιολογήσεις. Ειδικά το τελευταίο είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί δείχνει το πόσο αξιόπιστος είναι αυτός που έχει κάνει την αξιολόγηση.

Τι γίνεται με τις αξιολογήσεις σε μία ακυρωμένη παραγγελία

Αξιολόγηση ακυρωμένης παραγγελίας
Αξιολόγηση ακυρωμένης παραγγελίας

Αυτή είναι μία ερώτηση που έχουμε αρκετά συχνά στο metabook. Οι αξιολογήσεις δεν αφορούν στις παραγγελίες που ολοκληρώνονται. Ένας metabooker αξιολογεί την εμπειρία του από την επαφή που είχε σε μία παραγγελία είτε ήταν αγοραστής, είτε πωλητής. Αξιολογεί την ευγένεια, την ταχύτητα και όλους αυτούς τους παράγοντες που θα τον κάνουν να αισθανθεί πως η επαφή που είχε ήταν θετική, ανεξάρτητα από το αν η παραγγελία ολοκληρώθηκε ή όχι. Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που εμφανίζονται οι αρνητικές αξιολογήσεις παραγγελιών που έχουν ακυρωθεί γιατί ακριβώς εκεί, όταν δηλαδή τα πράγματα δεν πάνε καλά, φαίνεται περισσότερο πώς αντιμετωπίζουμε τον άλλο. Επίσης, στις περιπτώσεις αυτές αναφέρεται ακριβώς πως η αξιολόγηση αφορά σε ακυρωμένη παραγγελία. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από δίκαιο.

Πως σου φαίνονται οι βελτιώσεις αυτές;

Είμαστε πάντα ανοιχτοί. Θέλουμε πάντα την συμβουλές και τις προτάσεις σου γιατί χτίζουμε την πλατφόρμα αυτή για σένα. Θα χαρούμε να ακούσουμε το μήνυμά σου!