ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

tsiompanos
4.7/5
(16)
@Tsiompanos

Παράδοση:
Box Now + metabook Χέρι με χέρι ΕΛΤΑ Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Τράπεζα Πειραιώς Alpha Bank Εθνική Τράπεζα Eurobank
Περιοχή:
Αθήνα, Αττική

Προσφορές πωλητή:

Μεταφορικά μόνο 0,99 € για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 30 Απρ 2023.
Βιβλία πωλητή Σπίτι & ελεύθερος χρόνος
Πικρή, μικρή μου αγάπη. Πλήρης σειρά.
Πικρή, μικρή μου αγάπη. Πλήρης σειρά.
150,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Πλήρης σειρά όλων των τευχών της τεράστιας ραδιοφωνικής επιτυχίας της δεκαετίας του 1960, η οποία μεταφέρθηκε και σε εβδομαδιαίο περιοδικό, με τον ίδιο ακριβώς τίτλο, και κυκλοφόρησε από το 1964 σε 114 τεύχη. Αυτά τα 114 τεύχη διατίθενται όλα και σε εξαιρετική κατάσταση. Από το 115 τεύχος και λόγω της μεγάλης του επιτυχίας μετατρέπεται σε ένα θαυμάσιο περιοδικό ποικίλης ύλης. Η προσφορά συνοδεύεται και με άλλα 19 τεύχη, σύνολο δλδ. 133 τεύχη συνεχόμενα. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
2€ coin catalogue. Νομισματικός κατάλογος αναμνηστικών δίευρων.
2€ coin catalogue. Νομισματικός κατάλογος αναμνηστικών δίευρων.
10,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Ολοκαίνουργιο προϊόν του Φάρου! Μόλις κατέφθασε ο νέος τιμοκατάλογος της Leuchtturm αποκλειστικά για δίευρα! Έτσι η θεματική σας συλλογή με τα αναμνηστικά νομίσματα των 2€ έχει αποκτήσει το απόλυτο εργαλείο της. Στις 418 σελίδες του περιλαμβάνει τα πάντα όλα από τα αναμνηστικά δίευρα, από το πιο απλό μέχρι και την Γκρέις Κέλι του Μονακό. Ξεχωριστή τιμή επίσης για δίευρο από ρόλο, σε blister ή σε προυφ. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μετάλλια και Πλακέττες (1850 - 1986) (4 Τόμοι - Πλήρες Έργο)
Μετάλλια και Πλακέττες (1850 - 1986) (4 Τόμοι - Πλήρες Έργο)
100,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το τετράτομο έργο είναι σε εξαιρετική κατάσταση! Καινούριο. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.