OLDBOOKS
 (763)
@Oldbooks

Παράδοση:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Τράπεζα Πειραιώς Εθνική Τράπεζα Alpha Bank
Περιοχή:
Αθήνα, Αττική

Προσφορές πωλητή:

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 60 € με ΕΛΤΑ και αποστολή προς Ελλάδα.

Λεξικόν της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης
Λεξικόν της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης
49,77 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ. Επίτομη βιβλιοδετημένη έκδοση. Εξώφυλλο με τίτλο σε χρυσοτυπία. Τίτλος στη ράχη με χρυσοτυπία. Καθαρεύουσα, πολυτονικό σύστημα. Σε πολύ καλή κατάσταση. Εκδόσεις Αθήναιον Πέτρου Δημητράκου. Τόπος έκδοσης: Αθήνα. Έτος: 1949. Σελίδες: 1244. Διαστάσεις: 29x21. Μικρές φθορές στο εξώφυλλο λόγω παλαιότητας. Σε άριστη κατάσταση εσωτερικά. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Αντιλεξικόν ή Ονομαστικόν της νεοελληνικής γλώσσης
Αντιλεξικόν ή Ονομαστικόν της νεοελληνικής γλώσσης
29,77 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ. Βιβλιοδετημένη έκδοση με κουβερτούρα. Εξώφυλλο με σκίτσο. Δημοτική γλώσσα, πολυτονικό σύστημα. Σε πολύ καλή κατάσταση. 2η έκδοση. Εκδόσεις Ιδιωτική. Τόπος έκδοσης: Αθήνα. Έτος: 1962. Σελίδες: 1137. Διαστάσεις:19x24. Υπάρχουν φθορές παλαιότητας στην κουβερτούρα. Το βιβλίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, εσωτερικά πεντακάθαρο. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Λεξικόν λατίνο-ελληνικόν
Λεξικόν λατίνο-ελληνικόν
59,77 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Βιβλιοδετημένη έκδοση. Εξώφυλλο δερματόδετο μονόχρωμο. Ράχη δερματόδετη με χρυσοτύπια. Καθαρεύουσα, πολυτονικό σύστημα. Σε πολύ καλή κατάσταση. Επεξεργασία και εμπλουτισμός: Στεφ. Ν Κουμανούδη. Εκδόσεις: Αναστασίου Δ. Φέξη. Τόπος έκδοσης: Εν Αθήναις. Έτος: 1901. Σελίδες: 1240. Διαστάσεις: 15x20. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Λατινική Γραμματική προς χρήσιν των Γυμνασίων
Λατινική Γραμματική προς χρήσιν των Γυμνασίων
14,77 €
Κατάσταση:
Καλή
Χαρτόδετη 8η έκδοση του 1926 από το Βιβλιοπωλείον της Εστίας για τους μαθητές των γυμνασίων, 247 σελίδες. Το βιβλίο έχει επιπλέον εξώφυλλο που φέρει φθορές παλαιότητας. (βλέπε φωτο). Εσωτερικά υπάρχουν σημειώσεις με μολύβι ενώ δεν παρουσιάζει προβλήματα το δέσιμό του. Περιεχόμενα: Εισαγωγή Γράμματα Μέρος πρώτον. Τυπικόν Μέρος δεύτερον. Ετυμολογικ'ον Μέρος τρίτον. Συντακτικόν Επίμετρον. Διαστασεις:20x 14. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Προσκοπισμός δια παιδιά
Προσκοπισμός δια παιδιά
14,77 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Χαρτόδετη έκδοση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, 2ο μέρος, 128 σελίδες. Διατάσεις: 20,5x 14. Το βιβλίο είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και περιλαμβάνει ένθετο με το σημειωματάριο του βαθμοφόρου. Δεν υπάρχουν φθορές εξωτερικά, χωρίς προβλήματα το δέσιμό του και εσωτερικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς σημειώσεις και υπογραμμίσεις. Ο Ρόμπερτ Στίβενσον Σμάιθ Μπέηντεν-Πάουελ, 1ος Βαρώνος Μπέηντεν-Πάουελ (Robert Stephenson Smyth Baden-Powell, 1st Baron Baden-Powell), (22 Φεβρουαρίου 1857 στο Λονδίνο - 8 Ιανουαρίου 1941 στο Νυερί της Κένυα), Α' Βαρώνος Μπέηντεν-Πάουελ, Μέλος του Τάγματος της Αξίας, Μεγαλόσταυρος Ιππότης του Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου, Μεγαλόσταυρος Ιππότης του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος, Ιππότης-Διοικητής του Τάγματος του Λουτρού ήταν ο Ιδρυτής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσκοπικής Κίνησης (WOSM). Ο Λόρδος Πάουελ, όταν ακόμη υπηρετούσε ως Ίλαρχος στον Αγγλικό Στρατό των Ινδιών το 1884, αντιλήφθηκε ότι η εκπαίδευση των στρατιωτών του χώλαινε, καθώς δεν είχαν καλή στρατιωτική διαπαιδαγώγηση. Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε πολύ και, το 1889 εξέδωσε σχετικό φυλλάδιο, το οποίο ονόμασε "Βοήθημα για τους ανιχνευτές του Στρατού" (Aid to Scoutmastersip). Τον επόμενο χρόνο οι Άγγλοι βρέθηκαν σε εμπόλεμη κατάσταση στη Νότια Αφρική (Πόλεμος των Μπόερς). Ο Μπέηντεν - Πάουελ υπηρετούσε ως φρούραρχος της πόλης Μαϊφκινγκ, έχοντας λάβει το βαθμό του Στρατηγού. Η πόλη του πολιορκήθηκε από τους Μπόερς και διέθετε δύναμη μόνον 700 ανδρών της Αστυνομίας και εθελοντών. Τότε ο Πάουελ κάλεσε τα παιδιά της πόλης να βοηθήσουν στις δευτερεύουσες στρατιωτικές εργασίες. Η βοήθεια αυτή ήταν τόσο χρήσιμη, που ο Στρατηγός σκέφτηκε την παροχή συστηματικής εξωσχολικής εκπαίδευσης στους νέους, ώστε να αποκτούν ικανότητες και δεξιότητες που θα τους βοηθούσαν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της ζωής. Το 1907 έθεσε την ιδέα του σε εφαρμογή, δημιουργώντας μια εκπαιδευτική κατασκήνωση στο νησί Μπράουνσι της Αγγλίας (1 - 10 Αυγούστου 1907). Γι' αυτό και η 1η Αυγούστου θεωρείται επίσημα, από την Παγκόσμια Οργάνωση Προσκοπικής Κίνησης ως η ημέρα που ξεκίνησε ο Προσκοπισμός. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Urbis Romae Viri Illustres
Urbis Romae Viri Illustres
19,77 €
Κατάσταση:
Καλή
Χαρτόδετη 3η έκδοση του 1919 από τον εκδοτικό οίκο Ιωάννη Δ. Κολλάρου, 222 σελίδες. Βοηθημα για τους μαθητες της Ά Γυμνασιου για το μαθημα των λατινικων. Το βιβλίο εξωτερικά έχει φθοράς στο χαρτόδετο κάλυμμα που χρησιμεύει σαν εξώφυλλο, χωρίς προβλήματα στο δέσιμό του βιβλίου. Εσωτερικά υπάρχουν μερικές υπογραμμίσεις με μολύβι στις πρώτες δυο σελίδες, σημειώσεις με μολύβι στο εσωτερικό του εξώφυλλου και στίγματα λόγω παλαιότητας. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Ιππολογία Ητοι Στοιχεία Ανατομικής Φυσιολογίας, Υγιεινής Και Παθολογίας Του Ιππου, Ιππογνωσίας, Ιπποτροφίας Και Ιπποπαραγωγής
Ιππολογία Ητοι Στοιχεία Ανατομικής Φυσιολογίας, Υγιεινής Και Παθολογίας Του Ιππου, Ιππογνωσίας, Ιπποτροφίας Και Ιπποπαραγωγής
69,77 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Βιβλιοδετημένη έκδοση σε πολύ καλή κατάσταση, 481 σελίδες. Εξωτερικά υπάρχουν φθορές στη ράχη (βλέπε φωτο) χωρίς να επηρεάζουν το δέσιμο του βιβλίου. Εσωτερικά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με πλήρες το κείμενο και χωρίς σημειώσεις ή υπογραμμίσεις. Περιεχόμενα: Εισαγωγή: Φυσική ιστορία Μέρος πρώτο: Στοιχεία ανατομικής και φυσιολογίας. Μέρος δεύτερο: Ιππογνωσίαι. Μέρος τρίτο: Υγιεινή του ίππου. Μέρος τέταρτο:Ιπποπαραγωγή. Μέρος πέμπτο: Παθολογία και θεραπευτική. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Φιλοσοφικό λεξικό
Φιλοσοφικό λεξικό
14,77 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ.ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 2001 ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΑΜΒΙΣΚΟΥ ΠΕΡ. 550 ΣΕΛΙΔΕΣ.Ο Βολταίρος υπήρξε ο πρώτος και ο πιο δραστήριος από εκείνους που κατέστησαν αισθητές σε όλους διάφορες μισητές πρακτικές, που ακόμη δεν τις είχαν μισήσει, και οι οποίες έδειχναν άρρηκτα συνδεδεμένες με την άσκηση της δικαιοσύνης. Αφυπνίζει ενδοιασμούς που δεν υπήρχαν, τη φρίκη, που δεν ήταν ακόμη συνειδητή, ως προς ορισμένες διαδικασίες, των οποίων η έλλειψη χρησιμότητας, η αδικία και η φρικτή αυστηρότητα γίνονταν αποδεκτές λόγω μιας μακρόχρονης ευπειθούς συνήθειας. Μεταμορφώνεται έτσι σ’ ένα είδος νομοθέτη, διαφορετικού είδους, αφού ορίζει, καθιερώνει ένα εντελώς καινούριο έγκλημα. Οι ποινικοί νόμοι έπλητταν μέχρι τότε τις παραβάσεις και τις ύβρεις εναντίον της κοινωνικής τάξης, του κράτους, και της θρησκείας του κράτους. Ο Βολταίρος όμως διακηρύσσει πως υπάρχουν εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας, ότι υπάρχουν εγκλήματα εναντίον της σκέψης και τα θεωρεί αξιοκατάκριτα. Κάνει επίσης κατανοητό ότι η τιμωρία καταλήγει να γίνεται μερικές φορές έγκλημα, επειδή το θέαμα των φρικτών βασανιστηρίων ξυπνά και συντηρεί σε άλλους τη λανθάνουσα θηριωδία τους, ενώ για πολλούς άλλους ένας άθλιος εγκληματίας μετατρέπεται σε σχεδόν αθώο θύμα. Εάν η δημόσια εξουσία εξάπτεται, εάν ξεσπά με μανία πάνω στο σώμα ενός ενόχου, εάν ασπάζεται την οργή ή αν ακολουθεί το δρόμο της εκδίκησης, τότε η αφηρημένη και βαθύτερη έννοια του Κράτους, που αποδίδει δικαιοσύνη, αλλοιώνεται και ξευτελίζεται. Γίνεται αντιληπτό πως το ίδιο το Κράτος δοκιμάζεται από ένστικτα που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει, και που δεν τα γνωρίζει παρά εις βάρος του ίδιου του λόγου ύπαρξής του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το Πράσινο Βιβλιαράκι Των Μαθήτων
Το Πράσινο Βιβλιαράκι Των Μαθήτων
7,77 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 1976 ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΧΡ.Δ.ΤΡΑΒΙΑΝΟΥ,ΠΕΡ. 200 ΣΕΛΙΔΕΣ.Είναι άλλωστε και αίτημα της σημερινής νεολαίας να αναζητήσει την αλήθεια και να φροντίζει επίμονα πως να απαλλαγεί από την «παρελθοντολογία» και το «κατεστημένο» των μεγάλων. Η σκέψη λοιπόν πως η αλήθεια που περιέχεται στο «Πράσινο βιβλιαράκι των μαθητών» είναι ο αντίποδας της αλήθειας του «Κόκκινου» και συνθέτει την «άλλη όψη του νομίσματος», μας έπεισε ότι η μετάφραση του βιβλίου αυτού είναι μια αληθινή προσφορά στην ελληνική νεολαία [...] (Από τον πρόλογο του μεταφραστή) --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Επίτομον Εγκυκλοπαιδικόν Λεξικόν Ελευθερουδάκη
Επίτομον Εγκυκλοπαιδικόν Λεξικόν Ελευθερουδάκη
19,77 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ. Βιβλιοδετημένη έκδοση. Εξώφυλλο με χρυσοτυπία. Δημοτική γλώσσα, πολυτονικό σύστημα. 9η έκδοση. Εκδόσεις: Ελευθερουδάκη. Τόπος έκδοσης: Αθήνα. Έτος: ? . Σελίδες: 3099. Διαστάσεις: 17x21. ΤΟ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΑΧΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ (βλεπε φωτο) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.