GiorgosZ
 (12)

Παράδοση:
ΕΛΤΑ Χέρι με χέρι Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Τράπεζα Πειραιώς Εθνική Τράπεζα Alpha Bank Eurobank
Περιοχή:
Ευοσμο, Κεντρική Μακεδονία
Παιχνίδια του θρόνου στο Βυζάντιο
Παιχνίδια του θρόνου στο Βυζάντιο
6,00 € 11,21 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Κατάσταση: Σαν καινούριο Σε πολύ καλή κατάσταση, σαν καινούργιο. Ατσαλάκωτο. Είναι γεγονός πώς οι κινηματογραφικές ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές με αντικείμενο την επική φαντασία, αποτελούν κατά τον τρέχοντα αιώνα ένα παγκόσμιο φαινόμενο, κερδίζοντας εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Στις εκδόσεις iWrite, αποπειραθήκαμε να μεταφέρουμε στο πεδίο της Ιστορίας του τόπου μας τα γεγονότα, τις καταστάσεις, αλλά και τη γενικότερη ατμόσφαιρα που αποπνέουν τέτοιου είδους έργα. Ίντριγκες, δολοπλοκίες, κυνήγι για εξουσία, αυτοκρατορικές γραμμές αίματος, δολοφονίες, συνωμοσίες, κρυφοί έρωτες, ευνούχοι… Δεν χρειάστηκε να σκεφτούμε πολύ για να καταλήξουμε σε μία λέξη: Βυζάντιο! Η Βυζαντινή αυτοκρατορία υπήρξε η συνέχεια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Οι απαρχές της τοποθετούνται το 330, όταν ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος εγκαινίασε την Κωνσταντινούπολη ως την πρωτεύουσα του νέου του κράτους, ενώ η οριστική της πτώση ήρθε κατά το 1453, με την άλωση της Πόλης. Πραγματοποιώντας σύνδεση με το σήμερα, ως νεοέλληνες αποτελούμε σε ιδιοσυγκρασιακό επίπεδο περισσότερο μία συνέχεια της Βυζαντινής κοινωνίας, παρά απ’ ευθείας απογόνους των αρχαίων Ελλήνων, γεγονός που αντανακλάται στον τρόπο λειτουργίας της κοινωνίας μας διαχρονικά. Το γεγονός αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε 30 ταλαντούχους Έλληνες συγγραφείς του Φανταστικού να πλάσουν κόσμους και σενάρια που βρίσκονται από άποψη περιεχομένου και αισθητικής πολύ κοντά σε δημοφιλή λογοτεχνικά περιβάλλοντα ξένων και αναγνωρισμένων δημιουργών, προσθέτοντας, φυσικά, τις δικές τους ιδιαίτερες πινελιές. Αυτά τα πρωτότυπα διηγήματα έχετε τη δυνατότητα να αναγνώσετε στον τόμο που κρατάτε στα χέρια σας. Δεν υπάρχουν στις σελίδες υπογραμμίσεις. Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εισαγωγή στην κοινωνική ψυχολογία
Εισαγωγή στην κοινωνική ψυχολογία
16,00 € 22,75 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σε πολύ καλή κατάσταση, αχρησιμοποίητο. Ατσαλάκωτο. «Εισαγωγή στην Κοινωνική Ψυχολογία» είναι ένα έργο το οποίο φιλοδοξεί να δώσει στο ελληνικό κοινό μια όσο το δυνατόν πληρέστερη και πιο ενημερωμένη εικόνα των θεωρητικών, εμπειρικών και πειραματικών ερευνών που εντάσσονται στο χώρο της κοινωνικής ψυχολογίας. Ο αναγνώστης του συγγράμματος δεν θα γνωρίσει μόνο πώς δημιουργείται και λειτουργεί η κοινωνική σκέψη. Θα μάθει επίσης πώς λειτουργεί και χειραγωγείται η συλλογική συμπεριφορά, γεγονός που θα του επιτρέψει να δει μια σχετικά άγνωστη πτυχή του κοινωνικού και ψυχολογικού γίγνεσθαι, το οποίο όχι μόνο υφίσταται, αλλά και - είτε το ξέρει είτε όχι - δημιουργεί. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ) Δεν υπάρχουν στις σελίδες υπογραμμίσεις. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
19,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Σκληρόδετος Τόμος. Λείπει η κουβερτούρα. Εσωτερικά, σαν καινούργιο. Είναι εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία. Η παρούσα έκδοση λοιπόν φιλοδοξεί να συμβάλει στην εξοικείωση εκπαιδευτικών, γονέων, σπουδαστών, κοινωνικών λειτουργών και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου ατόμου με τις διάφορες προσεγγίσεις της Συμβουλευτικής και να αποτελέσει αφετηρία για αναζήτηση παραπέρα γνώσης και πρακτικής εμπειρίας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο ρόλο του σχολείου και το ρόλο των εκπαιδευτικών για την ανάπτυξη των μαθητών μέσα από διαδικασίες και σχέσεις Συμβουλευτικής, λόγω της σημαντικότητας της συμβολής τους στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των νέων, καθώς και των όρων μιας κοινωνίας. [...] (Από την έκδοση) --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η συναισθηματική νοημοσυνη(τομοςΑ-τομοςΒ)
Η συναισθηματική νοημοσυνη(τομοςΑ-τομοςΒ)
14,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Τόμοι Α+Β. Η τιμή αφορά και τους δύο τόμους μαζί. Δεν πωλούνται ξεχωριστά. Σε πολύ καλή κατάσταση, αχρησιμοποίητα. Ατσαλάκωτα. «Το πρωτοποριακό βιβλίο που ανατρέπει κάθε προηγούμενο στο χώρο της νοημοσύνης» «Εντυπωσιακή ως προς τους στόχους αλλά και το βάθος της, εκπληκτική στις προεκτάσεις της, η Συναισθηματική Νοημοσύνη υποδεικνύει έναν εντελώς καινούριο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε στη ρίζα τους τις αιτίες των δεινών που ταλανίζουν τις οικογένειες και την κοινωνία μας» (Jon Kabat-Zinn, συγγραφέας του Wherever You Go, There You Are) «Ο Daniel Goleman ξεπερνά τα όρια της δημοσιογραφίας και εξετάζει εμπεριστατωμένα ένα ζήτημα που γοητεύει τους στοχαστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια: πώς να χρησιμοποιούμε το πάθος μας για να κατανοήσουμε τη θέση μας και να πετύχουμε στην κοινωνική μας ζωή» (Peter D. Kramer, συγγραφέας του Listening to Prozac) «Επιτέλους, μια ψυχολογική μελέτη που δικαιώνει τη νοημοσύνη των συναισθημάτων. Ποτέ πριν δεν ξεδιπλώθηκαν με τόση επιτυχία οι εξαιρετικές συγγραφικές ικανότητες του Daniel Goleman. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο και αξιόλογο βιβλίο» (Howard Gardner, συγγραφέας του Multiple Intelligences) «Στο βιβλίο υπάρχουν τα πάντα: συζυγικά προβλήματα, διαμάχες στον εργασιακό χώρο, διαπροσωπικές αποτυχίες κάθε είδους. Όλα διερευνώνται κάτω από το φως που ρίχνει η έννοια της συναισθηματικής νοημοσύνης» (Michael S. Gazzaniga, New York Times) --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η συναισθηματική νοημοσύνη Τόμος Β΄
Η συναισθηματική νοημοσύνη Τόμος Β΄
7,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σε πολύ καλή κατάσταση, αχρησιμοποίητο. Ατσαλάκωτο. Το παρόν βιβλίο του Daniel Goleman, Ph.D. του Πανεπιστημίου του Harvard, πιστεύω ότι θα αποτελέσει ορόσημο στη σύγχρονη ψυχολογία, επειδή επιτυγχάνει μια αξιοθαύμαστη σύνθεση των νευροεπιστημονικών επιτευγμάτων που αφορούν αυτά που γνωρίζουμε σήμερα για τις δομές του εγκεφάλου σε σχέση με τα συναισθήματα, των πειραματικών δεδομένων από άψογες μεθοδολογικά μελέτες που αφορούν την ανθρώπινη συναισθηματική αλληλεπίδραση και τη συναισθηματική ανάπτυξη και ωρίμανση του παιδιού, καθώς και των εύστοχων κλινικών παραδειγμάτων ατόμων με διάφορες συναισθηματικές διαταραχές αλλά και ατόμων με πολύ υψηλό δείκτη "συναισθηματικής νοημοσύνης". --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.