ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Σμαράγδα
 (3)
@Emerald

Παράδοση:
Box Now + metabook Χέρι με χέρι ΕΛΤΑ Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Εθνική Τράπεζα
Περιοχή:
Ασβεστοχωρι, Κεντρική Μακεδονία

Προσφορές πωλητή:

Δωρεάν μεταφορικά για παράδοση με Box Now + metabook και αποστολή προς Ελλάδα. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 15 € με ΕΛΤΑ και αποστολή προς Ελλάδα.

Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα: Τα χρονικά του Γκρεγκ Χέφλι
Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα: Τα χρονικά του Γκρεγκ Χέφλι
3,00 € 7,77 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Εξαιρετική κατάσταση! Η ράχη άθικτη η Περιέχει εικόνες, καθώς και μεγάλη, ευκολοδιάβαστη, γραμματοσειρά. Με σκληρό εξώφυλλο (hardback). Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα: Σκυλίσια ζωή
Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα: Σκυλίσια ζωή
3,00 € 8,54 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Εξαιρετική κατάσταση! Η ράχη άθικτη, με το νούμερο τέσσερα, η σειρά με την οποία πρέπει να διαβαστούν τα βιβλία. Περιέχει εικόνες και μια μεγάλη κι ευκολοδιάβαστη γραμματοσειρά. Με σκληρό εξώφυλλο (hardback). Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οι πειρατες της καμιναδας
Οι πειρατες της καμιναδας
4,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Εξαιρετική κατάσταση. Η ράχη είναι άθικτη και περιέχει εικόνες. Με σκληρό εξώφυλλο (hardback) και ευκολοδιάβαστη γραμματοσειρά. Λείπει η πρώτη κενή σελίδα όπου είχα γράψει το όνομά μου. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ομήρου Ιλιάδα
Ομήρου Ιλιάδα
7,50 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Εξαιρετική κατάσταση. Περιέχει εικόνες και ευκολοδιάβαστη γραμματοσειρά. Στο οπισθόφυλλο υπάρχει ακόμη το αυτοκόλλητο με την τιμή του βιβλιοπωλείου, και η ράχη είναι άθικτη. Είναι από τον εκδοτικό οίκο Κέδρος που έχει βγάλει ακόμα πολλά γνωστά και αγαπημένα βιβλία, για παιδιά κι ενηλίκους. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η Μελωδία της Ευτυχίας
Η Μελωδία της Ευτυχίας
8,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Αδιάβαστο, χωρίς καμία σχισμή. Με μαλακό εξώφυλλο (paperback). Περιέχει εικόνες κι έχει μια αρκετά μεγάλη γραμματοσειρά. Είναι από την σειρά Τόξο που έχει κάνει πολλές διασκευές κλασσικών μυθιστορημάτων για παιδιά. Η ράχη είναι άθικτη. Λείπει η πρώτη κενή σελίδα όπου είχα γράψει το όνομά μου. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Όλιβερ Τουίστ
Όλιβερ Τουίστ
5,50 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Με σκληρό εξώφυλλο (hardback). Περιέχει εικόνες και ευκολοδιάβαστη γραμματοσειρά. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οι πέντε φίλοι στο λόφο του Μπίλικοκ
Οι πέντε φίλοι στο λόφο του Μπίλικοκ
3,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Αδιάβαστο, με μαλακό εξώφυλλο (paperback). Περιέχει εικόνες και μια καλού μεγέθους γραμματοσειρά. Λείπει η πρώτη κενή σελίδα όπου είχα γράψει το όνομά μου. Στην πάνω δεξιά μεριά της μέσα πλευράς του εξωφύλλου υπάρχει ένα μικρό σχεδιάκι. Έρχεται με δωράκια! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το μαγικό ζαχαροπλαστείο 3 -  μπουκίτσες μαγείας
Το μαγικό ζαχαροπλαστείο 3 - μπουκίτσες μαγείας
7,59 € 10,08 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Διαβασμένο μια φορά, με μαλακό εξώφυλλο (paperback). Είναι το τρίτο βιβλίο σε μια σειρά, μπορείτε να δείτε τις αγγελίες για τα υπόλοιπα βιβλία στο προφίλ μου. Η γραμματοσειρά είναι μεγάλη και διευκολύνει την ανάγνωση. Η ράχη είναι άθικτη. Λείπει η πρώτη κενή σελίδα όπου είχα γράψει το όνομά μου. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ
Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ
5,50 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Αδιάβαστο, χωρίς καμία σχισμή. Με μαλακό εξώφυλλο (paperback). Υπάρχει ακόμη στο οπισθόφυλλο το αυτοκόλλητο με την τιμή του βιβλιοπωλείου. Περιέχει εικόνες κι έχει μια αρκετά μεγάλη γραμματοσειρά. Είναι από την σειρά Τόξο που έχει κάνει πολλές διασκευές κλασσικών μυθιστορημάτων για παιδιά. Στην πάνω αριστερή πλευρά του εξωφύλλου υπάρχει ένας έπαινος από το 2016. Η ράχη είναι άθικτη. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το μαγικό ζαχαροπλαστείο
Το μαγικό ζαχαροπλαστείο
6,50 € 8,54 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Διαβασμένο μια φορά. Στο κάτω μέρος της ράχης από την αριστερή πλευρά το εξώφυλλο έχει λίγο χαλάσει. Δεν είναι ραγισμένο στην ράχη. Λείπει η πρώτη κενή σελίδα, όπου είχα γράψει το όνομά μου. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 4 - ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΑΓΕΙΑ
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 4 - ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΑΓΕΙΑ
7,45 € 9,31 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Διαβιασμένο μια φορά. Με μαλακό εξώφυλλο (paperback). Δεν έχει τσάκισμα στην ράχη ούτε και πουθενά αλλού. Λείπει η πρώτη σελίδα, όπου είχα γράψει το όνομά μου. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 5 - ΜΑΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 5 - ΜΑΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
7,00 € 9,31 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Διαβιασμένο μια φορά. Με μαλακό εξώφυλλο (paperback). Σε δεν έχει ράγισμα στην ράχη, ούτε και πουθενά αλλού. Λείπει η πρώτη σελίδα όπου είχα γράψει το όνομά μου. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το μαγικό ζαχαροπλαστείο 2
Το μαγικό ζαχαροπλαστείο 2
6,83 € 8,54 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Διαβιασμένο μια φορά. Με μαλακό εξώφυλλο (paperback). Χωρίς ράγισμα στην ράχη, αλλά στο σημείο που ενώνεται το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο με αυτήν. Λείπει η πρώτη κενή σελίδα, όπου είχα γράψει το όνομα μου. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η ΟΛΙΣΘΗΡΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ
Η ΟΛΙΣΘΗΡΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ
5,50 € 8,33 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Διαβασμένο αρκετές φορές. Φαίνεται σαν από κατάστημα αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως κάτω κάτω στην ράχη έχει ένα βαθούλωμα εξετίας του πολύ καιρού πάνω στο ράφι. Στο τέλος του βιβλίου μπορείτε να βρείτε λίγες πληροφορίες για τον συγγραφέα, κι ένα γράμμα προς τον εκδοτικό οίκο. Με σκληρό εξώφυλλο (hardback). Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το σπίτι των μυστικών: Η κατάρα του Κριστόφ
Το σπίτι των μυστικών: Η κατάρα του Κριστόφ
2,30 € 10,85 €
Κατάσταση:
Αποδεκτή
Αγοράστε μαζί με το δεύτερο για 9.00 € Διαβασμένο μόνο μια φορά. Δανεισμένο δύο φορές. Το οπισθόφυλλο στέκεται με κολλητική ταινία. Λείπει η πρώτη σελίδα, όπου είχα γράψει το όνομά μου. Αυτοκόλλητο στο εξώφυλλο με κριτική της J. K. Rowling. Με μαλακό εξώφυλλο (paperback). Έρχεται με δωράκια! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν τσακιστεί, σκιστεί, αλλά δεν λείπει καμία σελίδα και το κείμενο μπορεί να διαβάστεί πλήρως.
Η ουρά της Έμιλι Γ.
Η ουρά της Έμιλι Γ.
4,00 € 6,93 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Εξαιρετική κατάσταση. Λείπει μόνο η πρώτη, κενή σελίδα, όπου είχα γράψει το όνομα μου. Με μαλακό εξώφυλλο (paperback). Η ράχη είναι άθικτη και η γραμματοσειρά ευκολοδιάβαστη. Έρχεται με δωράκια! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μακριά από την Άιβυ Πόκετ!
Μακριά από την Άιβυ Πόκετ!
5,50 € 10,08 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Αν και δεν το λάτρεψα, το φροντισα όπως και όλα τα άλλα μου βιβλία! Λείπει όμως η πρώτη κενή σελίδα, διότι είχα γράψει πάνω το όνομά μου. Έχει μαλακό εξώφυλλο (paperback) και όλο το υπόλοιπο βιβλίο δεν έχει κανένα σημάδι, εκτός από το εξώφυλλο που έχει ένα μικρό τσάκισμα. Η ράχη είναι άθικτη και η γραμματοσειρά ευκολοδιάβαστη. Έρχεται με δωράκια! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.