ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

metabooker
5.0/5
(5)
@Annika

Παράδοση:
ΕΛΤΑ ΕΛΤΑ Αντικαταβολή Box Now + metabook Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Εθνική Τράπεζα Τράπεζα Πειραιώς PayPal
Περιοχή:
Πατρα, Δυτική Ελλάδα

Προσφορές πωλητή:

Μεταφορικά μόνο 0,99 € για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 30 Απρ 2023.
Παιδαγωγικά παραμύθια
Παιδαγωγικά παραμύθια
65,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Παιδαγωγικά παραμύθια Εκδόσεις Λιναρδάτος Ο τόμος περιέχει 7 τεύχη δεμένα μαζί (ιδιωτική βιβλιοδεσία) με τα αρχικά τους εξώφυλλα Διαστάσεις: 17 x13 εκ 🌸 # 1 Οι 45 Γιάννηδες Ο Ασκημομούρης Η φυγή στην Αίγυπτο Οι κροκόδειλοι και ο Άγιος Η γαβάθα του εγγονού (5 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 2 Η Κοκκινοσκουφίτσα Ο φτωχός τραγουδιστής Ζώα και άνθρωποι (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 3 Ο Κοντορεβιθούλης Η φτωχή Γιαννούλα Ο γάϊδαρός του χωριάτη Η τύχη του παπούτση Ο Ήλιος ήθελε παντρήγια (5 παραμύθια) 32 σελίδες σχεδόν ανεπαίσθητος λεκές από νερό στο πάνω μέρος τα εξώφυλλα 🌸 # 4 Του Κουτρούλη το πανηγύρι Η νύφη του δράκου Ο βασιλιάς και ο υπασπιστής (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 5 Η Σταχτοπούτα Τα δύο διαβολάκια Η εκδίκηση των αητών Ο Χότζας και η αρκούδα (4 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 6 Ο άσωτος γιος Η τίμια κοπέλα Η γατούλα Η κόρη του χειμώνα Τα ακριβά σφουγγάτα Ο κακός δάσκαλος (6 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 7 Το τραγούδι της γοργόνας Η τρεις τσιγγάνοι Το όνειρο του βασιλιά (3 παραμύθια) 32 σελίδες Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εικονογραφημένα Παραμύθια «Αστέρος» 8 τεύχη δεμένα μαζί
Εικονογραφημένα Παραμύθια «Αστέρος» 8 τεύχη δεμένα μαζί
65,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Εικονογραφημένα Παραμύθια «ΑΣΤΕΡΟΣ» Εκδοτικός οίκος «Αστήρ» Αλ. & Ε Παπαδημητρίου Ο τόμος περιέχει 8 τεύχη δεμένα μαζί (ιδιωτική βιβλιοδεσία) με τα αρχικά τους εξώφυλλα Διαστάσεις: 17 x13 εκ 🌸 # 1 Ο Κυρ Λύκος και η κυρά Αλεπού Το μπιρνπιλό τ΄ αηδόνι Η βασιλοπούλα και η σκλάβα της (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 2 Η Ασημούλα Τα δώρα του Γίγαντα του Ήλιου και της Σελήνης Τα καμώματα του Ξεφτέρι (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 3 Ο βασιλιάς και ο γάτος Η φλογέρα, το πέταλο και το δαχτυλίδι Η κουκουδίτσα (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 4 Το γαλάζιο λουλούδι της ερήμου Η γριούλα και το σκυλάκι Οι τρεις ανόητοι (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 5 Οι χρυσαφένιες παντούφλες Το φασουλάκι Τα δυο ποντίκια (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 6 Η μαγεμένη κερασιά Οι γιοι του βασιλιά Οι τρεις γριούλες (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 7 Η αλεπού στο παλάτι Το καρφί, το φουντούκι και ο δαχτυλίδι Η φυλακισμένη βασιλοπούλα (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 8 Η Χρυσομέταξη Το σκουριασμένο κλειδί Η Ροδούλα (3 παραμύθια) 32 σελίδες Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Διαλεκτά παραμύθια, 7 τεύχη δεμένα μαζί
Διαλεκτά παραμύθια, 7 τεύχη δεμένα μαζί
70,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Διαλεκτά παραμύθια Η χρονολογία έκδοσης είναι μάλλον τη δεκαετία του 1970 Ο τόμος περιέχει 7 τεύχη δεμένα μαζί (ιδιωτική βιβλιοδεσία) με τα αρχικά τους εξώφυλλα Διαστάσεις: 17 x13 εκ 🌸 # 1 Το στοιχειωμένο κάστρο Ο μαγικός σκούφος Η πέτρα της δικαιοσύνης Το ροκ και ο αστακός (4 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 2 Η γαλάζια σκουφιά Ο τσοπάνης και το φίδι Ο ξένοιαστος μυλωνάς Η μικρούλα Λίζα (4 παραμύθια) 32 σελίδες λεκές από νερό στα εξώφυλλα, λίγο λερωμένα κάποια φύλλα 🌸 # 3 Ο καθρέφτης που μιλούσε Το φάντασμα του μεγάλου άσπρου ελαφιού Το σκαμνί με τα τρία πόδια (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 4 Ο περίπατος του Κυρίου Κουνέλι Ο γίγαντας χρυσογενης Η καλύβα με την τυρένια σκέπη (3 παραμύθια) 32 σελίδες Λίγο λερωμένα κάποια φύλλα, κομμένο μικρό τμήμα από την πάνω εσωτερική γωνία και το περιθώριο 3 φύλλων σ. 25-6, 27-8 και 29-30 🌸 # 5 Ο χρυσός αητός Η κρυμμένη βασιλοπούλα Η άρπα της τσαρίνας (3 παραμύθια) 32 σελίδες λεκές από νερό στο πάνω μέρος τα εξώφυλλα κομμένο μικρό τμήμα από την πάνω εσωτερική γωνία και το περιθώριο 3 φύλλων σ. 21-2, 23-4, 25-6 και 27-8 🌸 # 6 Η βατραχίνα Τα τρία κοράκια Το γαλάζιο φως (3 παραμύθια) 32 σελίδες λερωμένα λίγα φύλλα, σημειώσεις με στυλό στην τελευταία σελίδα 🌸 Τεύχος # 7 Το περιβόλι του παραδείσου Το πνεύμα της ειρήνης Η γάτα και ο καθρέφτης (3 παραμύθια) 32 σελίδες Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Τα ωραιότερα Παραμύθια, Ο τόμος περιέχει 8 τεύχη δεμένα μαζί
Τα ωραιότερα Παραμύθια, Ο τόμος περιέχει 8 τεύχη δεμένα μαζί
90,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Τα ωραιότερα Παραμύθια Εκδόσεις Δαρεμά, Αθήναι Ο τόμος περιέχει 8 τεύχη δεμένα μαζί (ιδιωτική βιβλιοδεσία). Διαστάσεις: 17x13 εκ 🌸 # 1 Ο λυτρωμός τής πριγκιποπούλας Ο βασιλιάς, ο άγιος κι η χήνα Ο Νεραϊδοποδαρος Το χέρι με το φανό (4 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 2 Η Κοκκινοσκουφίτσα Η τρεις τυφλοί Η σπάταλη γυναίκα (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 3 Ο Αλαντίν και το μαγικό φανάρι Ο σοφός στρατηγός Ο δούκας – βοσκός Το λουλούδι τής θάλασσας Το μάτι του ψαριού(του Λέοντος Τολστόι) (5 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 4 Η καρδιά της Καλομοίρας Ο απέθαντος Ο αλέπαρος και ο μελισσοφάγος Το ραντεβού με το θάνατο (4 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 5 Η αγάπη τής βασιλοπούλα Ο Χρύσανθος και ο κυνηγός Η κουτσομπόλα γριά (3 παραμύθια) 32 σελίδες 🌸 # 6 Το μαγεμένο λυχνάρι 32 σελίδες 🌸 # 7 Τα χρυσόμαλλα παιδιά 32 σελίδες 🌸 # 8 Η βασιλοπούλα και το μπιζέλι Ο χαλίφης κι ο βεζίρης που έγιναν πελαργοί Οι πίνακες του φτωχού ζωγράφου Τα τέσσερα αινίγματα (4 παραμύθια) 32 σελίδες Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ ως δέμα με αριθμό αποστολής( tracking number ). Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο αγοραστής --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
2 Σειρές της Απογευματινής, εκδόσεις "Κ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΕΑΣ Ιστορικές πόλεις του ελληνισμού - 16 Reprints (κάθε φάκελο περιέχει 8 φωτογραφίες)
2 Σειρές της Απογευματινής, εκδόσεις "Κ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΕΑΣ Ιστορικές πόλεις του ελληνισμού - 16 Reprints (κάθε φάκελο περιέχει 8 φωτογραφίες)
25,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
2 Σειρές της Απογευματινής, εκδόσεις "Κ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΕΑΣ Ιστορικές πόλεις του ελληνισμού - 16 Reprints (κάθε φάκελο περιέχει 8 φωτογραφίες) Διαστάσεις: 49x34.5 εκ. Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ιστορίες και Παραμύθια Ο Φρα Διάβολος Μιχ. Σαλίβερου Α.Ε
Ιστορίες και Παραμύθια Ο Φρα Διάβολος Μιχ. Σαλίβερου Α.Ε
35,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Αριθμός σελίδων 32 Διαστάσεις : 18.5 x13.5 εκ. Απόδετο (έχει αποσπασθεί από μια βιβλιοδεσία στην οποία ήταν δεμένο μαζί με άλλα βιβλία) Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά . Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Κυνηγετικά Νέα 1959, 6 τεύχη δεμένα σε ένα τόμο(ιδιωτική βιβλιοδεσία)
Κυνηγετικά Νέα 1959, 6 τεύχη δεμένα σε ένα τόμο(ιδιωτική βιβλιοδεσία)
120,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ 1959 Τεύχη 6 Διαστάσεις περίπου 27.5 x 20 εκ. Ο τόμος περιέχει 6 τεύχη του περιοδικού ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ δεμένα μαζί(ιδιωτική βιβλιοδεσία) Ιούλιος 1959 Αριθ. 335 σελίδες 58 Αύγουστος 1959 Αριθ. 336 σελίδες 70 Σεπτέμβριος 1959 Αριθ. 337 σελίδες 64 Οκτώβριος 1959 Αριθ. 338 σελίδες 64 Νοέμβριος 1959 Αριθ. 339 σελίδες 64 Δεκέμβριος 1959 Αριθ. 340 σελίδες 56 --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ιστορία της Μακεδονίας τόμος 8
Ιστορία της Μακεδονίας τόμος 8
2,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Σελίδες: 318 Διαστάσεις : 21 x 14 --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η Ελληνική "Πόλις"
Η Ελληνική "Πόλις"
5,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ ⇉ https://flic.kr/s/aHsmTZQFmk ⇇ --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Ο Γιούγκερμαν και τα στερνά του Β τόμος
Ο Γιούγκερμαν και τα στερνά του Β τόμος
3,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ ⇉ https://flic.kr/s/aHsmTZZGjb ⇇ Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Φέιγ βολάν της κατοχής
Φέιγ βολάν της κατοχής
3,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ ⇉ https://flic.kr/s/aHsmU1d2N6 ⇇ Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Πολιτική ιστορία της νεωτέρας Ελλάδος 1828-1964 τόμος Β, Η Συνταγματική Βασιλεία 1863 – 1909
Πολιτική ιστορία της νεωτέρας Ελλάδος 1828-1964 τόμος Β, Η Συνταγματική Βασιλεία 1863 – 1909
15,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ ⇉ https://flic.kr/s/aHsmTYVwAn ⇇ Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Πολιτικής Ιστορίας της Συγχρόνου Ελλάδος τόμος 2
Πολιτικής Ιστορίας της Συγχρόνου Ελλάδος τόμος 2
15,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Σελίδες: 559 ☘☕☀ Διαστάσεις : 30X23X4 ☘☕☀ Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ ⇉ https://flic.kr/s/aHsmTZ4nPY ⇇ Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ ως δέμα με αριθμό αποστολής( tracking number ). Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο αγοραστής --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο προφήτης
Ο προφήτης
3,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Σελίδες: 97 Διαστάσεις: 21χ14 --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Δυο μέρες στο Παρίσι   Αρλεκιν Χρυσά Νο 1694
Δυο μέρες στο Παρίσι Αρλεκιν Χρυσά Νο 1694
1,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Σελίδες: 158 Διαστάσεις: 16.5x11.5 --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Φον Δημητράκης
Φον Δημητράκης
3,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Σελίδες: 153 Διαστάσεις: 20x14 Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ https://flic.kr/s/aHsmTVXSeY Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Τρεις  ιστορίες
Τρεις ιστορίες
5,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Πρώτη έκδοση, 1985 Μετάφραση: Γιώργος Σπανός Μαλακό εξώφυλλο Σελίδες: 136 Διαστάσεις: 11.5x18 Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ https://flic.kr/s/aHsmTVVhPL Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Και ό,τι ήθελε προκύψει
Και ό,τι ήθελε προκύψει
10,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Σελίδες: 175 Διαστάσεις: 21x14 Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ https://flic.kr/s/aHsmTWcw2x Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Το φόρεμα της Anick
Το φόρεμα της Anick
4,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Σελίδες: 101 Διαστάσεις 21Χ 13,5 εκ. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ https://flic.kr/s/aHsmTVY7wR Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Ελλήνων ποιήματα
Ελλήνων ποιήματα
7,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Σελίδες:117 Διαστάσεις 22,5Χ 18 εκ. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ https://flic.kr/s/aHsmTWoUYS Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ ως δέμα με αριθμό αποστολής( tracking number ). Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο αγοραστής --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Γενικής Ιστορίας της Ευρώπης, Στ' Τόμος
Γενικής Ιστορίας της Ευρώπης, Στ' Τόμος
6,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ https://flic.kr/s/aHsmTWpjkr Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ 2ης π.Χ. ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ
Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ 2ης π.Χ. ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ
8,00 € 9,75 €
Κατάσταση:
Καλή
Μαλακό εξώφυλλο Σελίδες: 407 Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ https://flic.kr/s/aHsmTWaszw Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ ως δέμα με αριθμό αποστολής( tracking number ). Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο αγοραστής --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Η μικρή πριγκίπισσα
Η μικρή πριγκίπισσα
5,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Μετάφραση: Π. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Εικονογράφηση: Π. Κανάκη ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 1977 Σκληρό εξώφυλλο Σελίδες:196 Διαστάσεις 25Χ 17 εκ. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ https://flic.kr/s/aHsmTVM4NC Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Φρίντα Κάλο, η ζωή μιας αδάμαστης γυναίκας, ζωή σας μυθιστόρημα
Φρίντα Κάλο, η ζωή μιας αδάμαστης γυναίκας, ζωή σας μυθιστόρημα
5,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο Άνθρωπος στο Φεγγάρι
Ο Άνθρωπος στο Φεγγάρι
8,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Αριθμός σελίδων: 36 Διαστάσεις: 20.5×24 Σπάνια θα συναντήσουμε τόσο καλογραμμένες ιστορίες σε παιδικό βιβλίο, με εξαιρετική εικονογράφηση και το καταπληκτικό χιούμορ όσο διαθέτουν αυτές οι δύο ιστορίες του Simon Bartram. Ποιος είναι ο άνθρωπος στο φεγγάρι; Φυσικά ο Μπομπ! Πιθανόν να τον έχετε ακουστά. Κάνει την πιο υπέροχη δολειά του κόσμου, εργάζεται στο φεγγάρι! Ξέρει τα πάντα γι’ αυτό και μας δίνει πληροφορίες. Αυτό όμως που δεν ξέρει και το γνωρίζουμε μόνο εμείς είναι το ότι στο φεγγάρι υπάρχουν εξωγήινοι! Καταπληκτικές ιστορίες, εξαιρετική εικονογράφηση, περιπετειώδη διάθεση και συνεχής εκπλήξεις περιέχονται στα δύο αυτά βιβλία. Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο μυστήρια, χρώματα και πλάσματα της φαντασίας που ζωντανεύουν και μας παρασέρνουν --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το παιδί, η λάσπη και ο πηλός
Το παιδί, η λάσπη και ο πηλός
8,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Αριθμός σελίδων: 66 Μαλακό εξώφυλλο Διαστάσεις: 22.5×22.5 --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οι περιπέτειες του Πινόκιο
Οι περιπέτειες του Πινόκιο
16,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σελίδες:192 --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οι 3 Βασιλοπούλες Και Άλλα 15 Παραμύθια
Οι 3 Βασιλοπούλες Και Άλλα 15 Παραμύθια
10,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Σελίδες: 160,Μεταχειρισμένο (πολύ καλή κατάσταση), με κάποιους κίτρινους λεκέδες στις 5-6 σελίδες, Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Τα ωραιότερα κλασικά παραμύθια Τόμος Β
Τα ωραιότερα κλασικά παραμύθια Τόμος Β
12,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
σελίδες 10 Διαστάσεις: 28x21 --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Παραμύθια των Αδελφών Γκριμ
Παραμύθια των Αδελφών Γκριμ
12,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Παραμύθια των Αδελφών Γκριμ από Αδελφοί Γκριμ Σἐιρα Τα πρώτα μου βιβλία Επιμέλεια Γιώργος Γούλης Εκδόσεις Αθήνα Σελ.126, Σκληρό εξώφυλλο Το βιβλίο εκδόθηκε πιθανότατα τη δεκαετία του 1970 --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Παραμύθια του Άντερσεν
Παραμύθια του Άντερσεν
12,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Παραμύθια του Άντερσεν Κρ. Άντερσεν, μετάφραση Λουκία Μπακόπουλου, εικονογράφηση Μάκη Γιακουμάτου Αδελφοί Στρατίκη , 177 σελίδες, το βιβλίο εκδόθηκε πιθανότατα τη δεκαετία του 1970. Το κείμενο είναι πλήρες --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Ο αριθμός της ειρήνης
Ο αριθμός της ειρήνης
7,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Ο αριθμός της ειρήνης, Παναγιώτης Παπαδὀπουλος Πρωθιερἐως Αίγιο 1987 Σελίδες 40 Διαστάσεις 20Χ14 εκ. Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μπράβο Παππού!
Μπράβο Παππού!
15,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Μπράβο Παππού! Αφιερώνεται στα παιδιά από 8 μέχρι.. 80 χρόνων. / Τιμοθέου Κ. Κιλίφη, σελίδες 218, Παρακαλώ ελέγξτε τις φωτογραφίες πριν προβείτε σε αγορά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Πατρἰδα Ελλἀδα
Πατρἰδα Ελλἀδα
10,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ Θεολόγος – συγγραφέας : ΜΙΧΑΗΛ Ε. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ(1928-2015) Ἐκδοσις Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσης «Ο Μέγας Βασίλειος» Διαστάσεις: 16.5X11.5 εκ,32 σελ. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Βιβλιογραφία Αριστοτέλη Βαλαωρίτη εκατό χρόνια από το θάνατό του
Βιβλιογραφία Αριστοτέλη Βαλαωρίτη εκατό χρόνια από το θάνατό του
5,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ Εκατό χρόνια από το Θάνατό του πρόλογος : Παλαμάς, Κωστής ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:16X10,5cm, σελ.35 Εκδόσεις : 1979 , Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ) Περιέχει βιβλιογραφία ελληνικών εκδόσεων, μελέτες - άρθρα για τον Α. Β. και μεταφράσεις έργων του. Υπάρχει ένας λεκές νερού, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Συμφωνία των μικρών συνόλων
Συμφωνία των μικρών συνόλων
25,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Τα ποιήματα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΛΙΣΤΡΟΥ Συμφωνία των μικρών συνόλων Συγγραφέας: Δημήτρης(ΓΙΩΡΓΟΣ) Κάλλιστρος Εκδόσεις: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, 1986, Αθήνα Με ιδιόχειρη αφιέρωση του συγγραφέα --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.